Vinyarets Negre

HOMENATGE ALS ORÍGENS 

La gamma de vins ecològics Vinyarets és una invitació a descobrir les vinyes tradicionals del Penedès i un homenatge als seus orígens i al seu llegat vitivinícola. Vins elaborats amb varietats autòctones que mostren la diversitat, la riquesa i la singularitat d'aquesta terra mil·lenària, un mosaic de vinyes entre la mar i la muntanya, que conformen racons de gran bellesa. 

DO Penedès
Garnacha
Tempranillo
92 punts
JamesSuckling.com Website
Vinyarets tinto
Origen

Procedeix de petites vinyes ecològiques seleccionades del Penedès, de diferents edats, altituds i microclimes, que creixen a diferents tipus de sòls. Estan situades a les subzones dels Alts d’Ancosa – la zona més alta o freda de la DO -, Costers de l’Anoia, Turons de Vilafranca, Costers del Montmell i Vall Bitlles-Anoia. Per la seva ubicació i equilibri, resulten òptims per al desenvolupament de cada varietat. 

DO Penedès

Amb 2.700 anys d'història vitivinícola a les espatlles, la qual cosa la converteix  en la regió vitivinícola més antiga de Catalunya, la DO Penedès és àmplia i oberta i s'estén al llarg de la franja del territori entre la mar i la muntanya, a mig camí entre Barcelona i Tarragona. La influència del sol i de la mar Mediterrània fan del Penedès un territori privilegiat per al conreu de la vinya. De la seva singularitat neix la diversitat dels vins DO Penedès. Mil sabors i aromes són el fruit de les diferències climàtiques, paisatgístiques i dels seus sòls. 

Document

Reconeixements

jamessuckling.com

Vinyarets Tinto 2019

92 punts  

JamesSuckling.com Website  

Mundus Vini Concurso

Vinyarets Tinto 2019

Medalla de Oro   

Mundus Vini 

JamesSuckling.com

Vinyarets Tinto 2018

91 punts  

JamesSuckling.com 

Decante

Vinyarets Tinto 2018

90 punts

Plata Decanter Wine Awards