Espais per a esdeveniments

Celebra qualsevol tipus d'esdeveniment amb nosaltres, ja sigui corporatiu o particular, de format gran o petit.

Disposem de tot el que et cal perquè sigui memorable: espais singulars i versàtils a peu de la vinya, entorns idíl·lics amb vistes incomparables, les millors harmonies entre el vi i la gastronomia i un equip que cuidarà fins a l'últim detall. Explica’ns la teva idea a: reserves@torres.es!

Catàleg d'espais Explica’ns la teva idea

Mas Rabel

Mas Rabell

Mas Rabell és una masia catalana del s. XIV, al bell mig del Penedès i a poca distància de Barcelona. Un espai rústic i màgic, envoltat de vinyes i natura, ideal per fer-hi esdeveniments corporatius, celebracions i casaments de somni.

Bodega Waltraud

Waltraud és un celler sostenible i integrat a l'entorn, dissenyat per l'arquitecte Javier Barba l'any 2008. Disposa d'una sala acollidora amb grans finestrals, i una plaça exterior envoltada d'un porxo cobert de gessamí des del qual s'accedeix a les sales de criança dels nostres vins.

Bodega Waltraud
vardon_kennet

Vardon Kennett

Vardon Kennet es un celler dedicat a l'elaboració de vins escumosos, construït en una majestuosa masia del Penedès del segle XIX, envoltada de vinyes i un paisatge idíl·lic.

Pazo Torre Penelas

L'històric Pazo Torre Penelas està situat al municipi de Portas, a prop de Pontevedra. Disposa d'una vinya emmurallada i un petit celler, i està catalogat com a Patrimoni Històric del s. XIV o XV.

Compra del Pazo Torre Penelas (DO Rias Baixas)