POLÍTICA DE PRIVACITAT GENERAL 

 1. QUI ÉS EL RESPONSABLE DE LES TEVES DADES? 

MIGUEL TORRES, S.A. (en endavant, TORRES), amb domicili al carrer Miquel Torres i Carbó, 6, 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) i CIF A-08933251. 

 1. AMB QUINA FINALITAT TRACTEM LES TEVES DADES? QUÈ ENS LEGITIMA EL SEU TRACTAMENT? I DURANT QUANT TEMPS CONSERVAREM LES TEVES DADES? 

Les teves dades seran tractades d'acord amb el següent: 

Tractament/Finalitat 

Base de legitimació 

Durada 

Crear un compte/Registra-t'hi: al crear un compte/registrar-te tractarem les teves dades identificatives i de contacte per tal de gestionar i mantenir el teu compte d'usuari que inclourà tota aquella informació que puguem obtenir sobre tu, com poden ser les teves preferències de continguts o productes, com també altre tipus d'informació que puguem captar directament mitjançant enquestes, promocions o a través de la navegació per la pàgina web. 

Consentiment 

Tractarem les teves dades mentre mantinguis el teu compte d'usuari i fins que et donis de baixa o t'oposis al tractament.  

Perfil dels nostres usuaris: fem perfils dels usuaris que interactuen amb nosaltres. El perfil ens permet poder oferir els millors serveis, adaptats a les preferències dels nostres clients, i alhora proporcionar continguts de qualitat i personalitzats. Per a més informació sobre aquest tractament adreça't a l'apartat 7 d'aquesta política de privacitat. 

Interès legítim 

Tractarem les teves dades mentre mantinguis el compte d'usuari i fins que et donis de baixa com a usuari o t'oposis al tractament.  

Afiliació al Família Torres Wine Club: en cas que et subscriguis com a membre de Familia Torres Wine Club , les teves dades seran tractades per gestionar la subscripció i els beneficis que comporta, com ara descomptes en productes, invitacions a esdeveniments, etc., gestionar el pagament de la quota corresponent, procedir a l'enviament dels productes, gestionar qualsevol incidència derivada de la subscripció i realitzar aquelles comunicacions necessàries per a la prestació del servei (informació dels productes, canvis en les condicions, etc. ) a través dels mitjans electrònics i/o postals. 

En el cas que, a més a més, et subscriguis a la newsletter de Familia Torres Wine Club, rebràs la mateixa newsletter que la d'afiliació. 

Relació contractual i interès legítim 

En el cas de ser membre de Familia Torres Wine Club, les teves dades seran tractades mentre siguis membre i fins que et donis de baixa o t'oposis a aquest tractament. 
Transcorregut aquest termini, les teves dades es conservaran durant un termini de 10 anys. 

  

Enviament de la nostra newsletter: en el cas que ens prestis el teu consentiment i ens proporcionis les teves dades de contacte, les farem servir per enviar-te la nostra newsletter, que pot contenir informació sobre els nostres productes, com també descomptes, promocions, invitacions a esdeveniments o enquestes d'opinió. 

Consentiment 

Tractarem les teves dades fins que et donis de baixa o bé revoquis el teu consentiment. 

Contacta amb nosaltres En posar-te contacte amb nosaltres tractarem les teves dades per gestionar els dubtes o les consultes que ens puguis plantejar. 

Interès legítim 

Conservarem les teves dades durant 1 any després d'haver resolt la consulta.  

Participació en concursos, promocions i sortejos: en el cas que participis en concursos, promocions i sortejos, les teves dades seran tractades per gestionar-ne la teva participació, com també per complir allò que disposen les bases legals. 

En cas que siguis guanyador, podrem tractar les teves dades per gestionar la comunicació i lliurament del premi que correspongui, i complir amb qualsevol obligació legal derivada del lliurament del premi.  

Relació contractual i obligació legal 

Conservarem les teves dades durant 10 anys després de la finalització del concurs, promoció i/o sorteig. 

 

Assistència als nostres esdeveniments, tasts i experiències: en el cas que t'hi inscriguis o que contractis alguna dels nostres esdeveniments, tasts i/o experiències, les teves dades seran tractades per gestionar la inscripció, el pagament, si és necessari, com també l'assistència que pot suposar, entre d'altres, la realització de targetes d'accés, etc. 

També és possible que puguem gestionar la cessió dels drets d'imatge, en el cas que ens autoritzis a fer-ho d'acord amb la clàusula facilitada durant l'esdeveniment. 

A més a més, en el cas que hagis assistit als nostres esdeveniments o experiències et podrem enviar informació i invitacions a pròxims esdeveniments que fem, en el cas que ens hagis indicat el teu interès mitjançant la marcació de la casella corresponent. 

Consentiment i/o relació contractual 

Conservarem les teves dades durant 2 anys després de la finalització de l’esdeveniment, tast i/o experiència, tret que existeixin períodes més llargs establerts als documents de cessió de drets d'imatge. 

 

Pel que fa a la recepció d'informació sobre el nostre esdeveniment i tasts, les teves dades seran tractades fins que et donis de baixa o revoquis el teu consentiment. 

 

Clients i serveis offline: en cas que interactuïs amb nosaltres i adquireixis els nostres productes o serveis per mitjans offline, tractarem les teves dades per gestionar la compra o servei sol·licitat, els pagaments i cobraments fets, fer l'enviament del producte, gestionar, en cas de ser necessari, el contracte entre ambdues parts, i per resoldre qualsevol dubte o consulta que facis. 

Igualment, en ser client és possible que tractem les teves dades per enviar-te informació comercial que sigui del teu interès sempre que ens hagis indicat el teu interès mitjançant la marcació de la casella corresponent. 

Relació contractual 

Conservarem les teves dades mentre estigui vigent la relació comercial i/o contracte existent i fins a 15 anys després de la finalització de la relació amb  TORRES. 

 

En el cas d'enviament d'informació comercial, les teves dades es conservaran fins que ens comuniquis, per qualsevol mitjà, que no desitges rebre informació d'aquest tipus. 

Proveïdors i distribuïdors: en cas de ser un dels nostres proveïdors i/o distribuïdors podrem tractar les teves dades per gestionar la relació existent entre ambdues parts, fer els pagaments que correspongui i gestionar els contractes que ens uneixen. Així mateix, en ser proveïdor i/o distribuïdor és possible que tractem les teves dades per enviar-te informació comercial que pugui ser del teu interès. 

 

Relació contractual o precontractual 

Conservarem les teves dades mentre estigui vigent la relació comercial i/o contracte existent i fins a 15 anys després de la finalització de la relació amb  TORRES. 

 

Treballa amb nosaltres: en el cas que t'inscriguis en el formulari per treballar amb nosaltres tractarem les teves dades (entre elles les dades identificatives i el currículum vitae) per gestionar la teva candidatura a les nostres vacants. Per això caldria que puguem posar-nos en contacte amb tu per a qualsevol gestió necessària en relació amb alguna de les nostres vacants (invitar-te a fer una entrevista o una prova que ens permeti comprovar i avaluar les teves capacitats o aptituds), tot això amb la finalitat de contractar el candidat idoni per al lloc de treball. Igualment, i en cas que ens proporcionis el consentiment, podrem conservar les teves dades per a futures vacants.  

Relació precontractual i interès legítim  

Les teves dades seran tractades durant un any des de l'avaluació de la teva candidatura, tret que ens autoritzis a tractar-les per a futures convocatòries, i en aquest cas seran tractades durant 3 anys. 

 

Col·laboracions: també podrem tractar les teves dades com a "influencer", "persona pública" o "promotor" d'un esdeveniment, tast i/o experiència, sorteig, concurs i/o promoció; per això les teves dades seran tractades per contactar-te, i, en el cas que correspongui, gestionar l'assistència a l'esdeveniment, quan escaigui, i la cessió de drets d'imatge en cas que ens n'autoritzis la utilització. 

  

Interès legítim, relació contractual i consentiment 

Conservarem les teves dades durant 2 anys després de la finalització de la col·laboració, tret que existeixin períodes més llargs establerts als documents de cessió de drets d'imatge. 

  

 

 1. A QUI COMUNICAREM LES TEVES DADES? 

TORRES, en el cas que facis una compra i d'acord amb la relació contractual existent, podrà comunicar les teves dades a tercers que actuaran com a responsables del tractament, i que per tant seran ells qui determinin les finalitats i els mitjans per als quals en facin ús. Aquestes empreses poden ser empreses de logística per a l'enviament de mercaderies a l'adreça indicada.  

Excepte la comunicació de dades indicades al paràgraf anterior, les teves dades no seran cedides, venudes, llogades o posades a disposició de cap altra manera a tercers, a excepció d'aquells proveïdors de serveis que duguin a terme determinades activitats per a nosaltres (gestió de la base de dades, etc.) però que en cap cas tractaran les dades per a finalitats pròpies. 

Alguns d'aquests proveïdors es poden trobar fora de la Unió Europea o de l'Espai Econòmic Europeu tal com s'indica a l'apartat següent. 

 1. FEM TRANSFERÈNCIES INTERNACIONALS? 

En el cas que tercers, que ens ajuden en la prestació de serveis, realitzin el tractament de les teves dades de caràcter personal en espais fora de l'espai de la Unió Europea o de l'Espai Econòmic Europeu, TORRES s'assegurarà que les teves dades es protegeixin sempre amb les garanties necessàries que podran incloure:  

 1. Clàusules tipus aprovades per la Unió Europea. 

 1. Certificacions de tercers.  

Podràs sol·licitar en qualsevol moment més informació sobre les garanties preses en cada cas posant-te en contacte amb el nostre Delegat de protecció de dades a dataprotect@torres.es.  

 1. QUINA INFORMACIÓ RECOLLIM DE TERCERS (A TRAVÉS D'EINES COM EL SOCIAL LOGIN) 

En aquells casos en què sigui possible que et registris a la web, a través del teu compte d'usuari de xarxes socials com ara Facebook o Google, i en cas d'utilitzar aquesta opció, s'autoritza a TORRES a utilitzar, recollir i tractar aquesta informació, principalment el correu electrònic, d'acord amb la política de privacitat de la xarxa social. 

Aquesta opció ja ve configurada per la xarxa social, i s'ofereix com un servei tant a usuaris com a terceres empreses, per facilitar el registre o accés sense que l'usuari hagi d'introduir les dades. Les dades són transmeses des de la xarxa social amb les finalitats indicades a cada moment, i d'acord amb les normes que li són aplicables, com també tot respectant en tot moment la configuració que l'usuari n'hagi determinat. En tot cas, t'informarem degudament de la informació que captem de les xarxes socials en el mateix moment de la sol·licitud de les dades. 

 1. QUINA INFORMACIÓ RECOLLIM MITJANÇANT LES GALETES (COOKIES)? 

A través de les galetes podrem tractar i conservar aquella informació sobre l'ús que fas al web, i veurem les seccions visitades, els mapes d'influència, el rastreig del comportament, i en quin moment abandones el web.  

Aquesta informació l'obtindrem principalment mitjançant l'ús de galetes, per la qual cosa el teu tractament dependrà de les galetes que hagis acceptat.  

Recorda que pots gestionar les galetes des del nostre configurador i canviar les teves preferències en qualsevol moment. Per a més informació, inclosos els tipus de galetes usades i com configurar les galetes instal·lades en el nostre lloc web, consulta la nostra Política de Galetes. 

 1. ELABOREM PERFILS I PRENEM DECISIONS AUTOMATITZADES? 

Tal com es descriu tot seguit, TORRES podrà fer un perfil de l'usuari, a partir de totes aquelles dades que ens hagis proporcionat. 

Aquest perfil tindrà en compte, per exemple: 

 • El teu comportament al web, segons aquells productes seleccionats, moviments del cursor, interessos, preferències, productes adquirits. 

 • Comportament davant de l'enviament de les nostres newsletters informatives com, per exemple, quins continguts et resulten més interessants segons l'obertura de la newsletter i la freqüència d'obertura. 

 • Interacció que puguis realitzar a través d'altres canals com, per exemple, consultes als nostres canals d'informació o de contacte. 

 • Informació que ens puguis proporcionar a través d'enquestes de satisfacció. 

A més a més, t'informem que, per a alguns serveis, podem tractar les teves dades personals fent servir mitjans automatitzats. Això significa que determinades decisions es prenen de manera automàtica sense intervenció humana com, per exemple, segmentar-te en funció de l'interès que mostris en determinades seccions de la pàgina web o que puguis arribar a utilitzar altres serveis que puguem oferir. 

En el cas que hagis acceptat rebre-les, les comunicacions comercials podran ser adaptades i personalitzades, segons els interessos dels usuaris, bé en base als productes i serveis sol·licitats, bé en base a aquelles dades que puguem deduir o obtenir de la teva navegació, interès en determinats continguts, reacció a les nostres comunicacions, entre d'altres. 

Aquesta personalització es realitza de manera parcialment automatitzada, en el sentit que nosaltres determinem els paràmetres de la personalització, però la plataforma tecnològica és la que genera el perfil de l'usuari. No enviem comunicacions generals que no siguin segmentades mitjançant el procediment anterior, perquè considerem que és tant interès nostre com de l'usuari enviar o rebre informació que sigui rellevant, i perquè el fet de no segmentar no alteraria el nombre de comunicacions rebudes, sinó tan sols el seu contingut. En aquest sentit, si no desitges ser segmentat, preguem que no et subscriguis a les comunicacions comercials. 

A l'apartat següent tens més informació sobre l'enviament de comunicacions comercials i newsletters informatives.  

 1. QUAN I COM PROCEDIM A ENVIAR COMUNICACIONS COMERCIALS I NEWSLETTERS INFORMATIVES? 

En cas que hagis prestat el teu consentiment, podrem tractar les teves dades per enviar-te comunicacions comercials com també la nostra newsletter informativa, que pot contenir informació sobre els nostres productes, descomptes, promocions, invitacions a esdeveniments o enquestes d'opinió. 

Com a usuari hauràs de tenir en compte que totes les nostres comunicacions i newsletters podran ser personalitzades segons els interessos mostrats, d'acord amb aquelles dades que puguem obtenir d'acord amb la navegació mostrada a la nostra pàgina web mitjançant les galetes. 

Aquesta personalització es fa de manera parcialment automatitzada.  

Et recordem que en qualsevol moment podràs retirar el teu consentiment prestat, i que totes les nostres newsletters disposen d'un enllaç per facilitar a l'usuari donar-se de baixa d'aquesta informació.   

 1. PER QUÈ PODEM FER TRACTAMENTS BASATS EN L'INTERÈS LEGÍTIM? 

D'acord amb l'indicat a l'apartat segon d'aquesta política de privacitat, TORRES pot fer tractaments basats en l'interès legítim. Aquests tractaments ens permeten poder oferir els millors serveis, adaptats a les preferències dels nostres usuaris, i alhora proporcionar continguts de qualitat i personalitzats. A més a més de l'interès legítim propi de TORRES, també hem valorat si aquests tractaments compleixen igualment l'interès legítim de l'usuari. En tot cas, TORRES ha realitzat la ponderació necessària que determina que el nostre interès legítim no preval sobre els drets i les llibertats dels nostres usuaris. 

Podràs sol·licitar en qualsevol moment més informació sobre la ponderació de l'interès legítim posant-te en contacte amb el nostre Delegat de protecció de dades a l'adreça indicada a l'apartat 13 de la política de privacitat. Aprofitem per recordar-te que tens dret a oposar-te als tractaments basats en l'interès legítim. 

 1. DURANT QUANT TEMPS CONSERVAREM LES TEVES DADES DE CARÀCTER PERSONAL? 

Totes les dades proporcionades seran conservades durant el termini indicat al segon apartat d'aquesta política de privacitat. 

Sense perjudici d'aquests terminis, les teves dades podran ser conservades de manera anonimitzada amb finalitats estadístiques o d'estudi de mercat, sempre que sigui possible, o degudament bloquejades en el cas que sigui necessari per complir amb les nostres obligacions legals que ens puguin forçar a conservar determinades dades durant un període de temps específic.  

 1. PUC ACTUALITZAR LES MEVES DADES EN CAS D'ESTAR REGISTRAT? 

T'informem que en cas que t'hagis registrat com a usuari tindràs la possibilitat d'editar i tenir actualitzades les teves dades, a l'apartat específic anomenat "Editar el meu perfil", disponible en el teu compte d'usuari. 

 1. COM PUC EXERCIR ELS MEUS DRETS? 

Pots exercir els teus drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades, adreçant-te per escrit al carrer  Miquel Torres i Carbó, 6, 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) o mitjançant correu electrònic a l'adreça següent: dataprotect@torres.es, tot incloent la referència "Dades personals" i en ambdós casos aportant una fotocòpia del DNI o passaport, sempre que s'escaigui. 

Així mateix, pots revocar el consentiment prestat en aquells tractaments basats en el consentiment i/o oposar-te a la resta de tractaments sempre que sigui possible d'acord amb la normativa vigent. Sense perjudici de l'anterior, la revocació/oposició a algun tractament pot suposar que no puguem prestar algun servei. 

 1. COM EM PUC POSAR EN CONTACTE AMB EL DELEGAT DE PROTECCIÓ DE DADES (DPO)? 

En cas de dubte, qüestió, consulta o reclamació sobre la manera en què tractem les teves dades personals et pots posar en contacte amb el nostre Delegat corporatiu de protecció de dades, a través de l'adreça dataprotect@torres.es o bé adreçant un escrit a l'adreça carrer Miquel Torres i Carbó, 6, 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) amb la referència "DPO". 

T'informem que en el supòsit que no obtinguis resposta en un període raonable podràs interposar reclamació davant de l'Autoritat Espanyola de Protecció de Dades. 

 1. COM PROCEDIREM EN CAS DE MODIFICAR LA NOSTRA POLÍTICA DE PRIVACITAT? 

T'informem que procedirem a comunicar-te, en cas que sigui possible, mitjançant correu electrònic i/o informació a la nostra pàgina web, qualsevol canvi significatiu en la nostra política de privacitat per tal que estiguis informat dels canvis fets en els tractaments de dades i, si ho consideres oportú, exercir els teus drets en relació amb les teves dades de caràcter personal.