Jardí Restaurant El Celleret

El binomi vi i gastronomia adquireix una nova dimensió a El Celleret, el nou espai gastronòmic de la Família Torres al Penedès. Un espai elegant i acollidor on gaudir de la millor cuina local i obert a nun jardí d’oliveres que es fon amb la vinya de Mas La Plana i fins Montserrat a l’horitzó. La preciosa herència que ens regala el Penedès i el seu entorn, des de l’interior fins el mar, arriba fresc a la cuina del nostre celler on, celebrant l’esperit de la Mediterrània, harmonitzem amb el nostre llegat més preuat, els nostres vins, dibuixant així els paisatges del Penedès a la taula.

Mas Rabell

Mas Rabell ofereix una cuina tradicional, mediterrània i de proximitat basada en productes frescos de temporada. Compta amb el seu propi hort ecològic d’on el xef selecciona cada matí les verdures i herbes aromàtiques, i d’un corral de gallines i galls del Penedès. Una defensa clara de la proximitat i la sostenibilitat, apostant per la cura de la terra i dels productes de primera qualitat.

La Vinoteca Torres

Amb el talent i l'experiència als fogons, La Vinoteca Torres fiança la seva aposta per la cuina mediterrània, elaborada a partir dels millors productes de temporada, que llueixen en receptes d'arrel tradicional, amb uns matisos contemporanis i una exquisida presentació.En definitiva, una cuina feta per gaudir del vi. Que va acompanyada d'uns vins concebuts per gaudir de la cuina.