Gastronomia

Perquè el vi i la gastronomia són indissociables, l'un se sublima amb l'altra i fa que l'experiència sigui completa, hem ideat espais gastronòmics per tal d'enfortir els llaços que uneixen el vi i la bona cuina i alhora crear harmonies més bones. L'enogastronomia va d'això, d'una cuina feta per gaudir del vi.

El Celleret

En la nostra finca emblemàtica de Mas La Plana, a Pacs del Penedès, al costat del celler, el nostre restaurant s'obre a la vinya i sucumbeix a les vistes espectaculars de la muntanya de Montserrat, tot impregnant-se de llum i natura. Aquí el binomi vi i gastronomia adquireix una nova dimensió, i crea un espai elegant i acollidor on es pot gaudir d'una experiència enogastronòmica amb els cinc sentits.

Inaugurat l'any 2019, el Jardí Restaurant El Celleret elabora una cuina mediterrània i de mercat, basada en productes frescos de km 0 de la millor qualitat, posada al servei del vi. Tenim hort ecològic i un corral amb gallines i galls del Penedès, en una clara defensa de la sostenibilitat i el respecte per la terra i el medi ambient, que impregnen tots els nostres projectes vitivinícoles.

El restaurant combina tradició i tècniques modernes d'elaboració per plasmar al plat els paisatges del Penedès i crear una proposta saludable, feta amb delicadesa per realçar les textures i les aromes. Plats concebuts per gaudir de la vida amb una copa de vi a la mà, envoltats de natura i unes vistes immillorables.

Descobrir la carta

Horari d’obertura

Dinars: de dilluns a diumenge, de 13.00h a 15.30h.

Sopars: a partir del 25 de maig.

Vermuts: divendres, dissabtes i diumenges a partir de les 11.00h.

Ubicació

Finca el Maset, s/n - 08796 Pacs del Penedès (Barcelona) a 4 km de Vilafranca del Penedès

Contacte

Correu electrònic: elcelleret@torres.es

Telèfon: +34 93 817 78 81

Reserva la teva taula al Jardí Restaurant El Celleret - Família Torres