Reserva Real

Anyada 2019

UN NEGRE MAJESTUÓS 

Reserva Real és un vi excepcional de tall clàssic i producció molt limitada, un homenatge a la vinya que ennobleix l'ofici i l'art de la viticultura. La seva singularitat radica en els sòls de pissarra sobre els quals s'assenta la petita vinya i que són una raresa al Penedès.  

Antologia Miguel Torres 

L'Antologia Miguel Torres sintetitza la nostra essència com a Família Torres i representa la unió harmoniosa de la natura i la bona feina dels nostres enòlegs. Són els nostres vins més emblemàtics, que hem seleccionat per la singularitat del seu origen i la seva elaboració exclusiva. Cinc vins que comparteixen discurs atès que representen fidelment la vinya on neixen i l'esforç per atorgar una identitat única a cada un.  

DO Penedès
Cabernet Sauvignon
Merlot
Cabernet Franc
96 punts
JamesSuckling.com
Reserva Real

Finca Les Arnes

Localitzada als peus de la serralada prelitoral, a uns 400 metres d'altitud, a la subzona dels Costers de l'Anoia, i presidida per una ermita romànica del segle XII, aquesta petita finca de 4 hectàrees s'assenta en sòls desenvolupats a partir de pissarres del Silurià (Paleozoic), únics en tota la comarca. Obscurs, profunds i pedregosos, drenen ràpidament i resulten idonis per al conreu de la cabernet i la merlot.  

DO Penedès

Amb 2.700 anys d'història vitivinícola a les espatlles, la qual cosa la converteix  en la regió vitivinícola més antiga de Catalunya, la DO Penedès és àmplia i oberta i s'estén al llarg de la franja del territori entre la mar i la muntanya, a mig camí entre Barcelona i Tarragona. La influència del sol i de la mar Mediterrània fan del Penedès un territori privilegiat per al conreu de la vinya. De la seva singularitat neix la diversitat dels vins DO Penedès. Mil sabors i aromes són el fruit de les diferències climàtiques, paisatgístiques i dels seus sòls. 

Document

Reconeixements

jamessuckling.com

Reserva Real 2019

96 punts

JamesSuckling.com

jamessuckling.com

Reserva Real 2018

95 punts

JamesSuckling.com

Decante

Reserva Real 2017

95 punts

Oro Decanter Wine Awards

Wine Enthusiast

Reserva Real 2016

96 punts

Wine Enthusiast