Vinyarets Blanc

HOMENATGE ALS ORÍGENS 

La gamma de vins ecològics Vinyarets és una invitació a descobrir les vinyes tradicionals del Penedès i un homenatge als seus orígens i al seu llegat vitivinícola. Vins elaborats amb varietats autòctones que mostren la diversitat, la riquesa i la singularitat d'aquesta terra mil·lenària, un mosaic de vinyes entre la mar i la muntanya, que conformen racons de gran bellesa. 

DO Penedès
Xarel·lo
90 punts
JamesSuckling.com
Vinyarets blanco
Origen

Procedeix de petites vinyes ecològiques ben implantades, de més de trenta anys i conreades majoritàriament en vas tradicional sobre sòls argilenc-calcaris. La majoria estan situats a 350-400 metres d'altitud a la zona de Font-Rubí.  

DO Penedès

Amb 2.700 anys d'història vitivinícola a les espatlles, la qual cosa la converteix  en la regió vitivinícola més antiga de Catalunya, la DO Penedès és àmplia i oberta i s'estén al llarg de la franja del territori entre la mar i la muntanya, a mig camí entre Barcelona i Tarragona. La influència del sol i de la mar Mediterrània fan del Penedès un territori privilegiat per al conreu de la vinya. De la seva singularitat neix la diversitat dels vins DO Penedès. Mil sabors i aromes són el fruit de les diferències climàtiques, paisatgístiques i dels seus sòls. 

Document

Reconeixements

jamessuckling.com

Vinyarets Blanc 2019

90 punts  

JamesSuckling.com 

Grupo gourmets

Vinyarets Blanc 2019

90 punts

Quadre de Honor Grupo Gourmets