Vinyarets Blanc

HOMENATGE ALS ORÍGENS 

La gamma de vins ecològics Vinyarets és una invitació a descobrir les vinyes tradicionals del Penedès i un homenatge als seus orígens i al seu llegat vitivinícola. Vins elaborats amb varietats autòctones que mostren la diversitat, la riquesa i la singularitat d'aquesta terra mil·lenària, un mosaic de vinyes entre la mar i la muntanya, que conformen racons de gran bellesa. 

DO Penedès
Xarel·lo
90 punts
JamesSuckling.com
Vinyarets blanco
Origen

Procedeix de petites vinyes ecològiques ben implantades, de més de trenta anys i conreades majoritàriament en vas tradicional sobre sòls argilenc-calcaris. La majoria estan situats a 350-400 metres d'altitud a la zona de Font-Rubí.  

DO Penedès

Amb 2.700 anys d'història vitivinícola a les espatlles, la qual cosa la converteix  en la regió vitivinícola més antiga de Catalunya, la DO Penedès és àmplia i oberta i s'estén al llarg de la franja del territori entre la mar i la muntanya, a mig camí entre Barcelona i Tarragona. La influència del sol i de la mar Mediterrània fan del Penedès un territori privilegiat per al conreu de la vinya. De la seva singularitat neix la diversitat dels vins DO Penedès. Mil sabors i aromes són el fruit de les diferències climàtiques, paisatgístiques i dels seus sòls. 

Document

Reconeixements

Mundus Vini Concurso

Vinyarets Blanco 2020

Gold Medal  

Mundus Vini

jamessuckling.com

Vinyarets Blanco 2019

90 punts  

JamesSuckling.com 

guía de vinos gourmets

Vinyarets Blanco 2019

90 punts

Cuadro de Honor Grupo Gourmets