Qui som

Som una família de cinc generacions dedicada al vi i a la vinya. Celebrem la vida, tenim cura de la terra i transmetem el nostre llegat: aquesta és la nostra visió.  

Des dels nostres inicis com a cellerers al Penedès l'any 1870 -i com a viticultors des del segle XVI-, hem tingut la gran sort que cada generació ha sentit tirada i amor per la terra. La nostra ha estat, i és, una vida entre vinyes, on hem teixit una connexió indissociable amb els paisatges del vi. 

Els vins que signem avui amb el nom de Família Torres conformen un mosaic integrat per propietats majoritàriament històriques, vinculades a la viticultura des d'antany. Sabem que aquestes mateixes terres que avui treballem, ja van ser conreades fa centenars o milers d'anys. Ens sentim afortunats i alhora responsables que aquestes vinyes i aquests paisatges continuïn parlant a través dels seus vins. Vins honestos i hedonistes, que realcen la singularitat del seu origen i la seva elegància.

nuestra historia

La nostra història

Les primeres referències de la nostra família com a viticultors es remunten al 1559, però no va ser fins al 1870, quan els germans Jaime i Miguel Torres Vendrell van fundar el celler a Vilafranca del Penedès, amb vocació exportadora.  

La nostra família

Som dues generacions al front del celler que compartim la mateixa visió. El nostre somni és que algun dia la sisena generació també senti la crida de les vinyes que sentim nosaltres i pugui donar continuïtat a aquesta aventura vitivinícola apassionant.

Familia Torres
Nuestra Esencia

La nostra essència

Al llarg de 150 anys, hem preservat la nostra identitat com a celler familiar, i hem transmès de pares a fills la passió per la cultura del vi des del respecte per la terra i la tradició i l'aposta per la innovació.