Vinyarets Blanc

Al cor del Penedès, una viticultura secular conviu amb l’oportunitat d'aprendre cada dia entre les vinyes de les varietats més arrelades, tan propícies a la descoberta. En aquesta terra forjada per múltiples cultures, entre cases de pagès, masies i castells, cada any renovem un pacte alhora antic i nou dialogant amb la natura més propera. L'esperit de Vinyarets, la màgia del nostre origen.

Penedès (Barcelona)

Tipus de raïm

  • - Xarel·lo
Vinyarets Blanc
Vinyarets Blanc

DO Penedès

El Penedès s’ha associat durant dècades a vinyes i cellers innovadors.

Des que es va convertir en la primera zona d’Espanya que va utilitzar equips d’acer inoxidable i fermentació en fred, els viticultors del Penedès han elaborat vins moderns excel·lents, procedents de la barreja de varietats de raïms autòctons i francesos. Això ha sigut possible gràcies a la varietat d’altituds, terrenys i microclimes del Penedès, que afavoreixen el creixement òptim dels diferents tipus de raïms.

Denominación de Origen Penedès
  • 1/1

    Xarel·lo

    Varietat blanca tradicional pròpia del Penedès que, fermentada en bóta, produeix vins blancs exquisits.

    Xarel·lo

Visita el blog i endinsa’t en la cultura del vi

La captivadora presència del pregadeu

13/10/2021

Existeix una tendència general a l’espant davant de l’aparició dels
(...)

Continuar llegint

EL PRIORAT

05/10/2021

El territori que actualment ocupa la DOCa Priorat coincideix, la major
(...)

Continuar llegint

Viu la teva passió pel vi amb les nostres experiències al Penedès

Visita bodega

Visita al celler

Descobreix Família Torres a través d’una visita al celler on neixen alguns dels vins més emblemàtics.
(...)

Continuar llegint
Maridaje de vinos y quesos

Visita amb maridatge de vins i formatges

Quatre vins, quatre formatges. Brie, semi curat, curat i blau busquen l’harmonia perfecta creant maridatges d
(...)

Continuar llegint

Visita amb maridatge de vins i tapes

Quatre vins, quatre tapes. Sabors locals que ens endinsaran, no només en l’art del maridatge, sinó en la
(...)

Continuar llegint