Celeste Reserva

ON ELS ESTELS S'UNEIXEN AMB LA TERRA 

Els millors vins ens amaguen secrets: són un reflex fidel del lloc d'on procedeixen. Celeste Reserva corona la gamma de vins del celler Pago del Cielo. De producció limitada, és un vi de tall modern, fresc i aromàtic, que se sotmet a una criança de 15 mesos en bota de roure francès i americà, i un mínim de 21 mesos en ampolla.  

DO Ribera del Duero
Tinto Fino (Tempranillo)
93 punts
JamesSuckling.com
Celeste Reserva
Origen

Procedeix majoritàriament de vinyes en propietat de més de 40 anys, plantades a les vessants calcàries de les cotes més altes de la denominació d'origen, a Fompedraza, Canalejas de Peñafiel i Pesquera. Se seleccionen amb minuciositat petites parcel·les conreades en entrants o petits valls foradats a la roca que es coneixen amb el nom de "maduraderos". Són vinyes que es caracteritzen per ser sòls calcaris, que atorguen finesa al vi, i una bona exposició i amplitud tèrmica, que afavoreixen la maduració òptima del raïm. 

DO Ribera del Duero

Ribera del Duero, situada a la Meseta Central, en la confluència de les províncies de Sòria, Burgos, Segòvia i Valladolid, inclou les vinyes situades dintre d'una franja de la conca del riu Duero, d'uns 115 kilòmetres de longitud y 35 d'amplada. És una de les regions amb vinyes a més gran altitud de l'hemisferi nord, una terra complexa amb un clima sever, que, a gran altitud, ofereix un raïm de qualitat extraordinària.  

Document

Reconeixements

jamessuckling.com

Celeste Reserva 2019

93 punts

JamesSuckling.com

jamessuckling.com

Celeste Reserva 2018

93 punts  

JamesSuckling.com  

Wine Enthusiast

Celeste Reserva 2016

92 punts  

Wine Enthusiast

Blindtasted

Celeste Reserva 2016

91 punts  

100% Blind Tasted - Andreas Larsson