Celeste Crianza

ON ELS ESTELS S'UNEIXEN AMB LA TERRA 

Els millors vins ens amaguen secrets: són un reflex fidel del lloc d'on procedeixen. Celeste Crianza és un vi opulent, amb molta fruita, cos i color, que atresora la frescor, l'emoció i la intensitat d'una nit estelada. Reposa 12 mesos en botes de roure francès i americà i uns altres 12 en ampolla. És el vi insígnia del celler Pago del Cielo i un dels vins de la DO Ribera del Duero amb més projecció internacional.  

DO Ribera del Duero
Tinto Fino (Tempranillo)
92 punts
JamesSuckling.com
Celeste Crianza
Origen

La finca es troba a les cotes més altes de la DO, on les vinyes i el cel estelat semblen establir una connexió màgica. Situada al sector centre-oriental de la conca del Duero, pròxima a la localitat de Fompedraza i el riu Duratón, afluent del Duero, és una zona de relleu suau que es caracteritza pels erms disectats per valls encaixonats que conformen la morfologia tan particular de la regió.  

DO Ribera del Duero

Ribera del Duero, situada a la Meseta Central, en la confluència de les províncies de Sòria, Burgos, Segòvia i Valladolid, inclou les vinyes situades dintre d'una franja de la conca del riu Duero, d'uns 115 kilòmetres de longitud y 35 d'amplada. És una de les regions amb vinyes a més gran altitud de l'hemisferi nord, una terra complexa amb un clima sever, que, a gran altitud, ofereix un raïm de qualitat extraordinària.  

Document

Reconeixements

jamessuckling.com

Celeste Crianza 2020

92 punts  

JamesSuckling.com

Wine Enthusiast

Celeste Crianza 2019

94 punts  

Wine Enthusiast

Wine Spectator

Celeste Crianza 2018

90 punts  

Wine Spectator

Berlin Wine Trophy

Celeste Crianza 2018

Medalla de Oro  

Berlin Wine Trophy