Salmos

FORÇA I ELEGÀNCIA AL PRIORAT 

Salmos és un homenatge als monjos de la Cartoixa d'Escaladei que l'any 1194 van arribar al Priorat i hi van introduir el conreu de la vinya. S'elabora amb raïms procedents majoritàriament de la nostra vinya anomenada 'La Giberga', a Porrera, un paisatge bonic disposat en terrasses sobre sòls de pedra llicorella, amb fortes oscil·lacions tèrmiques entre la nit i el dia, que contribueixen a l'encant d'aquest vi.  

DOQ Priorat
Cariñena
Garnacha
92 punts
JamesSuckling.com
Salmos
Origen

A mitjans dels anys noranta, vam plantar vinyes a Porrera i a El Lloar, on més tard hi construiríem el celler. Vam decidir esperar almenys deu anys per començar a utilitzar algunes parcel·les. Avui, transcorregudes més de dues dècades d'aquesta primera plantació, la vinya s'ha consolidat, cada una amb les seves particularitats. Per a l'elaboració de Salmos, hem triat la nostra bonica vinya 'La Giberga', dins del terme municipal de Porrera.  

DOQ Priorat

El Priorat és una petita i singular zona vitivinícola, situada a la província de Tarragona, als peus de la serra del Montsant, conformada pels pobles que fa temps formaven part dels dominis de la Cartoixa d'Escaladei. La seva singularitat radica en la seva climatologia, orografia i geologia, essent la llicorella (pedra pissarra) l'aspecte que contribueix més al caràcter dels vins d'aquesta regió de fama internacional.  

Document

Reconeixements

Guía Peñin

Salmos 2020

93 punts  

Peñín

jamessuckling.com

Salmos 2019

93 punts  

JamesSuckling.com

Mundus Vini Concurso

Salmos 2019

Best in Show Priorat

Mundus Vini

JamesSuckling.com

Salmos 2018

92 punts  

JamesSuckling.com