Mas de la Rosa

Anyada 2020

MÀXIMA EXPRESSIÓ DEL TERROIR 

Els vins més bons són capaços d'expressar un paisatge i transmetre la fascinació de la seva personalitat única. Mas de la Rosa té aquesta força singular. Des de la primera anyada l'any 2016, evoca l'essència del paratge d'on neix -i del qual pren el nom-, la història de les seves gents i la bellesa de la natura. I per damunt de tot, l'encant del temps que sembla que s'ha aturat. 

Antologia Miguel Torres 

L'Antologia Miguel Torres sintetitza la nostra essència com a Família Torres i representa la unió harmoniosa de la natura i la bona feina dels nostres enòlegs. Són els nostres vins més emblemàtics, que hem seleccionat per la singularitat del seu origen i la seva elaboració exclusiva. Cinc vins que comparteixen discurs atès que representen fidelment la vinya on neixen i l'esforç per atorgar una identitat única a cada un.  

DOQ Priorat
Cariñena
Garnacha tinta
95 punts
JamesSuckling.com
Mas de la Rosa

Finca Mas De La Rosa

La finca Mas de la Rosa, amagada en el seu retir tranquil, va ser una de les primeres de Porrera dedicades al vi. Va plantar la vinya en terrenys acinglats, amb pendents que desafiaven la gravetat. Tot va començar així, i així continua, paradigma de la viticultura heroica. És aquí on neix el nostre vi més exclusiu, que pren el nom d'aquesta vinya singular en honor a l'esposa rebel d'un antic propietari de mitjans del segle XVIII. Una vinya vella d'1,9 hectàrees, amb ceps de més de 80 anys plantats en vas, les arrels de les quals escatinyen la terra, i s'obren pas entre les roques laminades de llicorella que aflora a la superfície. 

DOQ Priorat

El Priorat és una petita i singular zona vitivinícola, situada a la província de Tarragona, als peus de la serra del Montsant, conformada pels pobles que fa temps formaven part dels dominis de la Cartoixa d'Escaladei. La seva singularitat radica en la seva climatologia, orografia i geologia, essent la llicorella (pedra pissarra) l'aspecte que contribueix més al caràcter dels vins d'aquesta regió de fama internacional.  

Document

Reconeixements

jamessuckling.com

Mas de la Rosa 2020

95 punts

JamesSuckling.com

Robert-Parker-Wine-Advocate

Mas de la Rosa 2019

96+ punts

Robert Parker's Wine Advocate

guía de vinos gourmets

Mas de la Rosa 2019

99 punts

Guía Gourmets

Robert-Parker-Wine-Advocate

Mas de la Rosa 2018

96 punts  

Robert Parker’s Wine Advocate