Secret del Priorat

PETITS SECRETS AMAGATS AL PRIORAT 

Secret del Priorat parla de la tipicitat i la diversitat d'aquesta regió prodigiosa, una terra de petits miracles que succeeixen a diari, com les flors d'un ametller solitari al bell mig de la vinya. El paisatge màgic del Priorat ens regala aquest vi amable i delicat, en un homenatge al paisatge d'aquesta regió, amb les seves vessants pronunciades i els sòls de llicorella, i a la viticultura heroica d'aquesta regió, on la natura preval per sobre de tot. 

DOQ Priorat
Garnacha
Cariñena
Cabernet Sauvignon
Merlot
Syrah
91 punts
Guía Peñín
secret del priorat
Origen

Secret del Priorat reflecteix les singularitats de cada varietat i de cada parcel·la, en una combinació de vinyes pròpies i de petits viticultors, a altures diferents i repartits per tot el territori. El raïm procedeix dels municipis de El Lloar, Bellmunt del Priorat, El Molar, Torroja del Priorat, Porrera i Poboleda.  

DOQ Priorat

El Priorat és una petita i singular zona vitivinícola, situada a la província de Tarragona, als peus de la serra del Montsant, conformada pels pobles que fa temps formaven part dels dominis de la Cartoixa d'Escaladei. La seva singularitat radica en la seva climatologia, orografia i geologia, essent la llicorella (pedra pissarra) l'aspecte que contribueix més al caràcter dels vins d'aquesta regió de fama internacional.  

Document

Reconeixements

Guía Peñín

Secret del Priorat 2021

91 punts  

Peñín 

jamessuckling.com

Secret del Priorat 2020

92 punts  

JamesSuckling.com

Decante

Secret del Priorat 2019

91 punts

Decanter Wine Awards 

JamesSuckling.com

Secret del Priorat 2019

93 punts  

JamesSuckling.com