Perpetual

NASCUT PER VÈNCER EL TEMPS 

Perpetual és un vi que neix del temps i de la terra. Vinyes velles de garnatxa i carinyena d'entre 80 i 100 anys, plantades en pendents pronunciades de llicorella (pedra pissarra), són l'essència d'aquest vi de gran concentració i personalitat. Procedeixen de petites parcel·les que pertanyen a viticultors locals, en municipis i altures diferents, sobre les quals es fa un seguiment exhaustiu per garantir la màxima qualitat del fruit. Perpetual és un homenatge al vi de guarda del Priorat, un vi intens i amb caràcter, nascut per vèncer el temps. 

DOQ Priorat
Cariñena
Garnacha
94 punts
JamesSuckling.com
Perpetual
Origen

Perpetual procedeix de vinyes velles de més de 80 anys plantades en costers de pedra llicorella, situats en cinc municipis del Priorat -El Lloar, Porrera, Torroja, El Molar i Bellmunt- per combinar zones fredes i càlides en busca d'un equilibri que expressi el caràcter més genuí de la vinya vella a la DOQ Priorat.  

DOQ Priorat

El Priorat és una petita i singular zona vitivinícola, situada a la província de Tarragona, als peus de la serra del Montsant, conformada pels pobles que fa temps formaven part dels dominis de la Cartoixa d'Escaladei. La seva singularitat radica en la seva climatologia, orografia i geologia, essent la llicorella (pedra pissarra) l'aspecte que contribueix més al caràcter dels vins d'aquesta regió de fama internacional.  

Document

Reconeixements

Decante

Perpetual 2019

96 punts  

Decanter Wine Awards

Robert-Parker-Wine-Advocate

Perpetual 2019

94 punts  

Robert Parker Wine Advocate

JamesSuckling.com

Perpetual 2018

93 punts  

JamesSuckling.com 

Wine Spectator

Perpetual 2017

91 punts  

Wine Spectator