Milmanda

Anyada 2020

MIL ANYS D'HISTÒRIA 

Milmanda està considerat un dels grans chardonnays del nostre país. Va néixer a mitjans dels anys vuitanta com a homenatge als monjos del Cister, que van arribar a la regió procedents de la Borgonya, d'on és oriünda la chardonnays. Pren el nom del Castell de Milmanda, que va ser propietat del Monestir de Poblet a partir del 1174, per donar continuïtat al relat històric d'aquest lloc que reuneix les millors condicions -climàtiques, geològiques i orogràfiques- per al desenvolupament òptim d'aquesta varietat. 

Antologia Miguel Torres 

L'Antologia Miguel Torres sintetitza la nostra essència com a Família Torres i representa la unió harmoniosa de la natura i la bona feina dels nostres enòlegs. Són els nostres vins més emblemàtics, que hem seleccionat per la singularitat del seu origen i la seva elaboració exclusiva. Cinc vins que comparteixen discurs atès que representen fidelment la vinya on neixen i l'esforç per atorgar una identitat única a cada un.  

DO Conca de Barberà
Chardonnay
94 punts
JamesSuckling.com
Milmanda

Finca Milmanda

Davant del Castell de Milmanda, s'estén una vinya de 15 hectàrees plantada fa més de 40 anys i consagrada exclusivament al conreu de la chardonnay. Els seus sòls són argilenc-calcaris profunds, rics en llims, de drenatge moderat i alta capacitat de retenció de l'aigua. Les muntanyes de Prades modulen la influència marítima i impregnen de certa tendència continental el clima mediterrani de la zona. Aquestes condicions climàtiques i geològiques permeten que la varietat desenvolupi aquí tota la seva tipicitat, empremta inconfusible d'aquesta terra mil·lenària.  

DO Conca de Barberà

La Conca de Barberà, situada al nord de la província de Tarragona, s'estén en una plana vertebrada pels rius Francolí i Anguera, i protegida per la influència marítima per les muntanyes que l'envolten, especialment la serralada de Prades. Les seves condicions naturals, unides a la seva història i les seves tradicions, la converteixen en una zona privilegiada per al conreu de la vinya.  

Document

Reconeixements

Wine Enthusiast

Milmanda 2020

94 punts

Wine Enthusiast

Wine Enthusiast

Milmanda 2019

97 punts

Wine Enthusiast

Wine Enthusiast

Milmanda 2018

97 punts

Wine Enthusiast

Guia de Vinos Gourmets

Milmanda 2018

98 punts

Guía de Vinos Gourmets