Grans Muralles

Anyada 2019

VINYES ANCESTRALS  

Grans Muralles és el primer exponent d'un projecte apassionant que vam iniciar a principis dels anys vuitanta per recuperar varietats ancestrals catalanes, que havien caigut en l'oblit. La garró i la querol, dues joies enològiques que conreaven els nostres avantpassats, s'uneixen a la carinyena, la garnatxa i la monastrell per conformar l'esperit d'aquest vi únic. Però la seva singularitat no només radica en aquestes varietats autòctones, també hi influeix la particularitat dels sòls pissarrosos i granítics de la vinya. El resultat: un vi excels i equilibrat, d'identitat inconfusible, que rememora la nostra viticultura ancestral, autèntica, austera i sàvia. 

Antologia Miguel Torres 

L'Antologia Miguel Torres sintetitza la nostra essència com a Família Torres i representa la unió harmoniosa de la natura i la bona feina dels nostres enòlegs. Són els nostres vins més emblemàtics, que hem seleccionat per la singularitat del seu origen i la seva elaboració exclusiva. Cinc vins que comparteixen discurs atès que representen fidelment la vinya on neixen i l'esforç per atorgar una identitat única a cada un.  

DO Conca de Barberà
Cariñena
Garnacha
Querol
Monastrell
Garró
95 punts
JamesSuckling.com
Grans Muralles

Finca Grans Muralles

Les muralles medieval del Monestir de Poblet, que van servir de protecció contra guerres i mercenaris, delimiten la nostra vinya de la Conca de Barberà dedicada a raïms negres, que creixen en sòls profunds i pedregosos, formats per capes de graves de pissarres i granits, que retenen poc l'aigua. Això, combinat amb la riquesa mineral, afavoreix la producció de vins de gran tipicitat i concentració. De les 32 hectàrees d'aquesta finca històrica, amb una elevació d'uns 500 metres i protegida per la serralada de Prades, sis es destinen a l'elaboració del nostre Grans Muralles. 

DO Conca de Barberà

La Conca de Barberà, situada al nord de la província de Tarragona, s'estén en una plana vertebrada pels rius Francolí i Anguera, i protegida per la influència marítima per les muntanyes que l'envolten, especialment la serralada de Prades. Les seves condicions naturals, unides a la seva història i les seves tradicions, la converteixen en una zona privilegiada per al conreu de la vinya.  

Document

Reconeixements

jamessuckling.com

Grans Muralles 2019

95 punts

JamesSuckling.com

jamessuckling.com

Grans Muralles 2018

95 punts

JamesSuckling.com

Decante

Grans Muralles 2017

97 punts

Best in Show Decanter Wine Awards

Decante

Grans Muralles 2016

97 punts  

Best in Show Decanter Wine Awards