Breu història del Pisco

Per Rafa Moreno

Nota de Cata

Vaig al web dels nostres germans xilens on trobo aquesta encertadíssima nota de cada que comparteixo sense pudor:

“Pisco el Goberandor és incolor, brillant, amb esclats de plata, elaborat amb varietats de raïm Rosé Moscatel y Moscatel d’Alejandría. Té una exuberant aroma floral amb notes de roses i jacints, a més de closques de cítrics confitats. En la boca és apetitós, rodó cobdiciós i inclús cremós, amb un final llarg i persistent. “ 

 

Una volta de rosca al Pisco Sour

Com mitòman que sóc rendeixo homenatge al sempitern Pisco Sour o millor dit, Margutt Sour, un spin off molt especial d’aquest clàssic atemporal. Perquè estimats tots, al cap i a la fi els clàssics ho són per alguna raó, no?

 

Ingredients:

  • 60 cc de Pisco El Gobernador.
  • 30 cc de suc de préssec.
  • 20 cc de cítric reduït de magrana (30%).
  • 10 cc de suc de llimona (fresc).
  • Un trosset de llima.
  • Gel.

 

Preparació:

  1. Tots els ingredients a la coctelera.
  2. Afegeix gel i remena! (15 segons aprox.)
  3. Servir en copa Martini ben fred i coronar-lo amb la llima

 

                                                                                        

 

Accedeix als comentaris

Per deixar comentaris has d'estar registrat i iniciar sessió

Inicia sessió o registra't