Breu història del Pisco

Nota de Cata

Vaig al web dels nostres germans xilens on trobo aquesta encertadíssima nota de cada que comparteixo sense pudor:

“Pisco el Goberandor ésincolor, brillant, amb esclats de plata, elaborat amb varietats de raïm Rosé Moscatel y Moscatel d’Alejandría. Té una exuberant aroma floral amb notes de roses i jacints, a més de closques de cítrics confitats. En la boca és apetitós, rodó cobdiciós i inclús cremós, amb un final llarg i persistent. “

Una volta de rosca al Pisco Sour

Com mitòman que sóc rendeixo homenatge al sempitern Pisco Sour o millor dit, Margutt Sour, un spin off molt especial d’aquest clàssic atemporal. Perquè estimats tots, al cap i a la fi els clàssics ho són per alguna raó, no?

Ingredients:

  • 60cc de Pisco El Gobernador.
  • 30cc de suc de préssec.
  • 20cc de cítric reduït de magrana (30%).
  • 10cc de suc de llimona (fresc).
  • Un trosset de llima.
  • Gel.

Preparació:

  1. Tots els ingredients a la coctelera.
  2. Afegeix gel i remena! (15 segons aprox.)
  3. Servir en copa Martini ben fred i coronar-lo amb la llima

Imatge