Las Pisadas

En el nostre celler La Carbonera elaborem vins de Rioja Alabesa de la millor qualitat en un paisatge de ceps de més de 70 anys. El nom del celler prové de la vinya icònica La Carbonera situada al municipi de Labastida. La paraula carbonera ens porta a la ment la pedra del carbó i les mines excavades a la terra. El logo és un testimoni del passat de la vinya: es premsava el raïm en els cups mitjançant l'ús de premses de fusta.

El nom de Las Pisadas evoca les tradicions vitivinícoles de La Rioja alabesa. En els vessants rocosos de la serra, els nostres ancestres van excavar cups per premsar el raïm que baixaven de la vinya agresta. Van deixar una empremta inesborrable en el paisatge on avui s’estableix el nostre celler.

La Rioja

Tipus de raïm

 • - Tempranillo (Ull de Llebre)
Las Pisadas
Las Pisadas

DOC Rioja

El nom d’aquesta terra prové del riu que passa per la zona: el riu Oja, d’aquí el nom de Rioja.

Del segle ii abans de Crist ja hi ha proves del cultiu de la vinya i l’elaboració del vi. Més endavant, els romans també en cultivaren i després de la reconquesta cristiana, va proliferar considerablement. A principis del segle xx, La Rioja tampoc es va poder escapar de la devastadora plaga de la fil·loxera que dur molts agricultors a la ruïna. Després d’aquesta època negra, La Rioja va replantar les seves vinyes, i se’n va sortir. La culminació dels esforços dels viticultors i les bodegues durant tot aquest temps va cristal·litzar el 1991, quan La Rioja es va convertir en una denominació d’origen qualificada. Avui dia, la majoria de les vinyes es troben entre 300 i 900 metres d’altura. Aquesta regió vitivinícola està dividida en La Rioja Baixa, La Rioja Alta i La Rioja Alabesa. Les dues últimes són les que tenen un clima més fred, mentre que la primera el té més mediterrani. Actualment, els vins de La Rioja s’exporten a t

DOC Rioja
 • 1/1

  Tempranillo (Ull de Llebre)

  Raïm tradicional de color negre intens i pell dura. Se’n fan vins de criança excel·lent, una acidesa de fruita moderada i aromes agradables.

  Tempranillo

4 Reconeixements

 • 92 points - Las Pisadas 2015 Spain · 2019
2 ABC
 • 92 points - Las Pisadas 2015 Spain · 2018
 • 92 points - Las Pisadas 2015 Spain · 2019
 • 89 points - Las Pisadas 2015 United Kingdom · 2019

Visita el blog i endinsa’t en la cultura del vi

LA VID[A] EN ALÇADA

20/05/2020

A les vinyes d'altura, vinculades als metres als que es troben sobre
(...)

Continuar llegint

Viu la teva passió pel vi amb les nostres experiències

Experiència Origen per a sanitaris

Volem agrair la feina duta a terme per part del personal sanitari durant la situació sanitària d’emergència
(...)

Continuar llegint

Experiència Origen

Volem celebrar amb tu la vida! Et proposem compartir un passeig a l'aire lliure per les nostres vinyes, al cor
(...)

Continuar llegint