Las Pisadas

MEMÒRIES DELS DIES DE PETJADES A LA ROCA I EN EL TEMPS  

Las Pisadas és un vi de municipi de caràcter fruiter, elaborat amb raïm ull de llebre del poble de Labastida. La categoria de 'Vi de municipi' ressalta les característiques del terreny, climatològiques i culturals d'un municipi específic. Aquest vi ret homenatge a la història vitícola de Labastida, amb la mirada posada en la tipicitat, el terrer i l'elegància, i a la seva viticultura ancestral, que va deixar una empremta inesborrable de trulls excavats als vessants rocosos de la serralada.  

DOCa Rioja
Tempranillo
91 punts
Guía Peñín
Las Pisadas
Origen

Las Pisadas procedeix de vinyes tradicionals d'entre 25 i 50 anys, plantades en vas i conreades a mà, disposades a diferents altures des dels 420 metres fins als 650 metres, i repartits en tres zones diferents dintre del terme municipal de Labastida.  

DOCa Rioja

Rioja és la denominació d'origen més antiga d'Espanya (1925) i la primera en assolir la Qualificada (1991). Terra extraordinària de petites grans històries, tot i la seva llarga trajectòria i fama internacional, continua essent fidel a si mateixa i a les seves arrels. Està situada al nord d'Espanya, a ambdós marges del riu Ebre i es divideix en tres grans zones: Rioja Alta, Alabesa i Oriental. En les seves més de 65.000 hectàrees, els seus pobles i les seves vinyes desenvolupen una personalitat pròpia, i fan de la Rioja una terra única.  

Document

Reconeixements

Guía Peñin

Las Pisadas 2019

91 punts  

Peñín

jamessuckling.com

Las Pisadas 2017

92 punts

JamesSuckling.com

Decante

Las Pisadas 2016

95 punts

Oro Concurso Decanter Wine Awards 

jamessuckling.com

Las Pisadas 2016

92 punts  

JamesSuckling.com Website