Malpastor

CONJUGAR TRADICIÓ I MODERNITAT

Malpastor és un ull de llebre 100 %, fresc i elegant, que parla de la Sonsierra, dels seus sòls i de la seva història.

Un homenatge a aquells pioners i aventurers del vi a La Rioja, els "Malos Pastores", aquells primers pastors que van oblidar els seus ramats, sovint deixats a la seva sort, mentre es dedicaven a produir els seus primers raïms i vins per assentar les bases d'una viticultura tradicional i d'uns vins amb l'energia d'un entorn únic.

DOCa Rioja
Tempranillo
Origen
Origen

La Sonsierra s'estén pel sud de la província d'Àlaba, nord de La Rioja i el sud-oest de Navarra, un territori que cobreix La Rioja Alabesa i algunes zones de La Rioja Alta. Al nord està delimitada per la muralla de la serralada de Cantàbria i la serralada de Toloño, i al sud pel riu Ebre. A les faldes de la serralada, predominen els sòls de terra marró calcària, molt pobres, desenvolupats sobre margues, calcàries i gresos del Miocè.

DOCa Rioja

Rioja és la denominació d'origen més antiga d'Espanya (1925) i la primera en assolir la Qualificada (1991). Terra extraordinària de petites grans històries, tot i la seva llarga trajectòria i fama internacional, continua essent fidel a si mateixa i a les seves arrels. Està situada al nord d'Espanya, a ambdós marges del riu Ebre i es divideix en tres grans zones: Rioja Alta, Alabesa i Oriental. En les seves més de 65.000 hectàrees, els seus pobles i les seves vinyes desenvolupen una personalitat pròpia, i fan de la Rioja una terra única.