Sons de Prades

SONS DEL PASSAT 

Sons de Prades neix de les vinyes de chardonnay que s'estenen enfront del Castell de Milmanda, a prop del Monestir de Poblet. Es seleccionen els ceps que encara no tenen edat suficient per ser destinats a Milmanda, però sí la capacitat de mostrar l'expressió més genuïna d'aquesta varietat, en una terra idònia per al seu conreu. La serralada de Prades no només protegeix la vinya de la influència de la mar, sinó que serveix d'inspiració per a l'elaboració d'aquest vi de gran elegància.

DO Conca de Barberà
Chardonnay
92 punts
JamesSuckling.com
Sons de Prades
Origen

Les vinyes de Milmanda s'estenen enfront del castell del mateix nom, a la Conca de Barberà. Per la seva privilegiada ubicació als peus de les muntanyes de Prades, que moderen la influència del mar, i proporcionen un clima mediterrani amb certa continentalitat, i els seus sòls argilenc-calcaris profunds, rics en llims, de drenatge moderat i alta capacitat de retenció d'aigua, la varietat chardonnay aquí es desenvolupa de manera extraordinària i dona lloc a vins aromàtics molt aptes per a la criança.  

DO Conca de Barberà

La Conca de Barberà, situada al nord de la província de Tarragona, s'estén en una plana vertebrada pels rius Francolí i Anguera, i protegida per la influència marítima per les muntanyes que l'envolten, especialment la serralada de Prades. Les seves condicions naturals, unides a la seva història i les seves tradicions, la converteixen en una zona privilegiada per al conreu de la vinya.  

Document

Reconeixements

jamessuckling.com

Sons de prades 2021

91 punts  

JamesSuckling.com

Decante

Sons de prades 2019

90 punts

Decanter Wine Awards 

jamessuckling.com

Sons de prades 2019

92 punts  

JamesSuckling.com   

Grupo gourmets

Sons de prades 2018

95 punts

Grupo Gourmets