Pazo das Bruxas

SECRET REVELAT 

Pazo Das Bruxas és un vi homenatge al folklore i a la natura de Galícia.  Conta la llegenda que a les cases pairals (pazos) envoltades de boscos i vinyes, les bruixes gallegues conjuraven als esperits amb danses i encanteris. La saba pujava així pels ceps, alimentant-los amb la seva energia, com els raïms d'albariño que donen vida a aquest vi. 

DO Rías Baixas
Albariño
95 punts
Or Decanter Wine Awards Concurs
Pazo das Bruxas
Origen

L'any 2012, la cinquena generació de Família Torres va iniciar un projecte vinícola a Rías Baixas amb l'elaboració del seu primer albariño, el qual van batejar amb el nom de Pazo das Bruxas, procedent principalment de la subzona de la vall de Salnés.  

DO Rías Baixas

La Denominació d'Origen Rias Baixas és una petita zona vitivinícola situada al nord-oest d'Espanya, a Galícia, condicionada pel minifundisme propi d'aquesta regió. Es troba situada especialment a la província de Pontevedra i una petita part de la d'A Coruña i es divideix en cinc subzones: Val do Salnés, O Rosal, Ribeira do Ulla, Condado do Tea i Soutomaior. Un dels factors determinants de la denominació és l'aposta per les varietats autòctones, en concret l'albariño, resistents a la climatologia adversa pròpia d'aquest territori, que confereixen una qualitat i origen genuïns a uns vins de marcat caràcter atlàntic. 

Document

Reconeixements

jamessuckling.com

Pazo das Bruxas 2022

90 punts  

JamesSuckling.com 

Mundus Vini Concurso

Pazo das Bruxas 2022

Best of Show Rías Baixas  

Mundus Vini

jamessuckling.com

Pazo das Bruxas 2020

90 punts  

JamesSuckling.com 

Decante

Pazo das Bruxas 2019

95 punts

Decanter Wine Awards