Família Torres dona aliments al projecte solidari ‘Comer contigo’

/ 2020 · 05 · 07

Família Torres col·labora, mitjançant la donació d’aliments, amb la iniciativa solidària ‘Comer contigo’, promoguda pel canal Comer de La Vanguardia al costat de xefs barcelonins per a alimentar a qui més ho necessita durant l’actual emergència sanitària. A través de la seva Fundació, el celler familiar del Penedès ha donat més de 2.000 litres d’oli d’oliva i uns 1.000 quilos d’aliments de primera necessitat, procedents de l’empresa de distribució de productes gourmet Torres Import.

Aquesta aportació se suma a altres accions de suport que ha realitzat Família Torres per lluitar contra la Covid-19, com són l’entrega de 30.000 mascaretes quirúrgiques a hospitals i residències de la tercera edat i la fabricació de protectors facials amb impressores 3D per a sanitaris. Amb la participació en aquest projecte culinari, el celler desitja agrair la solidaritat de la restauració, tot i les dificultats que està patint el sector pel tancament obligat dels seus establiments, i ajudar a aquelles persones en situació vulnerable, un dels objectius de la Fundació Família Torres que col·labora habitualment amb el Banc d’Aliments.

Des que va començar a finals de març, ‘Comer contigo’ ha repartit més de 30.000 àpats preparats per un equip de xefs capitanejat per Romain Fornell -de Caelis i Casa Leopoldo- a entitats com la Fundació Arrels, Cáritas, la Madre Teresa de Calcuta, l’Hospital Clínic i l’Hospital del Mar, i treballa de manera coordinada amb altres projectes similars com Health Warriors, Food for Good i World Central Kitchen per servir menjar a aquells que no tenen mitjans per aconseguir-ne en ple confinament.

La Fundació Família Torres està col·laborant també amb la Creu Roja de Vilafranca del Penedès per ajudar a les famílies amb infants en edat d’escolarització que no tenen recursos, recollint donatius per a la compra de material escolar. L’entitat, creada el 1986, té com a objectius principals ajudar a la infància; contribuir a millorar la salut i benestar de col·lectius vulnerables, i afavorir l’empoderament de la dona.