Torres amplia el seu ventall d’experiències d’estiu amb originals propostes com la Nit d’Estrelles

Notícia / 2014 · 06 · 03

A les activitats habituals que ofereix el Centre de Visites de Torres, a Pacs del Penedès, per visitar els cellers i conèixer el procés d’elaboració del vi, en aquesta època de l’any s’hi sumen altres experiències originals pensades per realitzar a l’aire lliure i fins i tot sota les estrelles en les càlides nits d’estiu.

Torres intensifica la seva oferta d’activitats enoturístiques amb l’arribada del bon temps. Propostes atractives que permeten gaudir de la naturalesa, ara que els ceps s’han vestit de verd, i apreciar la vinya i el bon vi com a elements indissociables de la cultura mediterrània.


És el cas de la Nit d’Estrelles, que torna aquest any per partida doble, el 13 de juny i el 12 de juliol, amb una proposta que combina l’observació d’estels de la mà d’un astrònom, un passeig nocturn per la vinya, música chill-out, un sopar-còctel i una degustació de vins a l’espectacular celler Waltraud, dissenyat per l’arquitecte Javier Barba i construït sota criteris de sostenibilitat i integració paisatgística. Una altra de les activitats ideals per realitzar durant l’estiu és l’EcoTour, una experiència que permet al visitant entendre millor el vi des de la viticultura, ja que aquesta és essencial per garantir la qualitat dels vins tal com diu el lema de Torres “Com més cuidem la terra, millor vi aconseguim”. Els cellers Torres també ofereixen la possibilitat de realitzar la visita de les vinyes amb bicicleta elèctrica.