La nostra família

 

Miguel A. Torres (1941). President de Família Torres 

Enòleg de formació per la Universitat de Dijon, es va incorporar al negoci familiar l'any 1962 i va marcar el rumb cap a l'elaboració de grans vins procedents de vinyes pròpies com ara Mas La Plana, Milmanda o Grans Muralles. Autor de diversos llibres sobre viticultura, l'any 1991 va assumir la presidència del celler. Compromès amb la sostenibilitat, va al capdavant des del 2008 de la lluita i adaptació contra el canvi climàtic i ha impulsat la creació de l'associació d'International Wineries for Climate Action (IWCA) que promou la descarbonització del sector. 

 

Waltraud Maczassek (1947). Presidenta honorífica de la Fundació Família Torres 

Nascuda a la ciutat alemanya de Frankfurt am Main, va contraure matrimoni amb Miguel A. Torres l'any 1967. Va ser la responsable d'iniciar i dirigir l'exportació dels vins de Família Torres a Alemanya durant 25 anys, establint les bases d'un dels mercats més importants del celler encara avui. Llicenciada en Belles Arts, ha dedicat la seva vida a l'art. S'especialitza en la pintura, el gravat i la fotografia i troba en la natura la seva principal font d'inspiració. Va presidir la Fundació Família Torres durant diversos anys fins que la seva filla Mireia va prendre el relleu.  

 

Marimar Torres (1945). Vicepresidenta de Família Torres i propietària de Marimar Estate 

Amb estudis d'empresa, màrqueting, enologia i viticultura, es va incorporar al negoci familiar l'any 1967. Va dirigir l'àrea d'exportació del celler i va viatjar constantment per promocionar els vins de Família Torres. L'any 1975 es va instal·lar a San Francisco per fer-se càrrec del mercat americà. L'any 1982 va adquirir terres al comtat de Sonoma, a Califòrnia, per iniciar el seu projecte vitivinícola i va plantar-hi chardonnay i pinot noir l'any 1986. L'any 1992, va construir un celler a l'estil d'una masia catalana. Avui regenta, amb la seva filla Cristina, el celler Marimar Estate.  

 

Miquel Torres Maczassek (1974). Director general de Família Torres  

Llicenciat en Econòmiques i Empresarials per ESADE (Barcelona) i l'Escola de Negocis Kenan-Flager de Carolina del Nord (Estats Units), va estudiar enologia a la Universitat Rovira i Virgili (Tarragona). Després del seu pas per empreses de gran consum i de perfums, es va incorporar al negoci familiar l'any 2004, com a director del celler Jean Leon i, més tard, com a director de màrqueting de Família Torres, per impulsar els projectes nous del Priorat, Ribera del Duero, Rioja i Rías Baixas. Va dirigir durant tres anys el celler Miguel Torres Chile, i l'any 2012 va ser nomenat director general global de Família Torres. 

 

Mireia Torres Maczassek (1969). Directora d'Innovació i Coneixement de Família Torres 

Llicenciada en Enginyeria Química a l'Institut Químic de Sarrià (Universitat Ramon Llull) i Diplomada en Enologia i viticultura per l'École National Supérieure Agronomique de Montpellier, es va incorporar al celler l'any 1999 per dirigir el laboratori d'anàlisis. Més tard, va assumir la direcció tècnica, i es va implicar en els projectes de Ribera del Duero, Priorat, Rioja i Rueda. Gran part de la seva carrera professional l'ha dedicada a la recerca en l'àmbit de l'enologia i la viticultura. A més a més de dirigir l'àrea d'Innovació i Coneixement de Família Torres, és directora de Jean Leon i presidenta de la Fundació Família Torres.  

 

Cristina Torres (1988). Directora comercial i de màrqueting de Marimar Estate.  

Llicenciada en Econòmiques per Princeton University i MBA per Wharton School (University of Pennsylvania), ha treballat a empreses del sector de la moda i del vi a França i Anglaterra abans de tornar als Estats Units. L'any 2017, es va incorporar a l'equip de màrqueting de Jackson Family Wine i va impulsar l'aliança amb Família Torres per a la creació del grup International Wineries for Climate Action. L'any 2020, es va unir a la seva mare a Marimar Estate com a directora comercial i de màrqueting per focalitzar-se en el mercat americà i la venda directa, especialment a través del Club Marimar i la sala de tasts del celler.