Família Torres i Julià Travel ofereixen una activitat enoturística conjunta per gaudir de la natura, els vins i la gastronomia del Penedès, connectant Barcelona amb aquesta històrica regió vitivinícola. Així, des del mes de maig, els visitants internacionals tenen l’oportunitat de contractar una escapada enogastronòmica des de la capital catalana per endinsar-se en la història i compromís mediambiental de Família Torres, escollida la marca de vi més admirada del món en set ocasions, i assaborir una selecció de vins i plats tradicionals preparats pel restaurant del celler.
L’activitat, de cinc hores de durada, s’ofereix en anglès tres dies a la setmana (dilluns, dimecres i divendres), amb sortida a les 9.30 des de l’Estació del Nord de Barcelona. El trajecte es realitza amb un autocar premium de 25 places, acompanyat d’un guia especialitzat. Un cop arribats a Pacs del Penedès, els visitants quedaran captivats per la bellesa del paisatge, presidit per la majestuosa muntanya de Montserrat. Després d’un passeig per la vinya Mas La Plana, exemple de viticultura regenerativa, es visita el celler Waltraud, on Família Torres elabora els seus vins més emblemàtics.
Al restaurant El Celleret, a peu de vinya, els assistents podran assaborir un brunch de degustació de plats tradicionals i productes de proximitat, maridat amb una selecció de 4 vins del celler. La proposta gastronòmica inclou coca de recapte (d’escalivada i anxoves), truita de patata i pa amb tomàquet, crema de verdures de l’hort del restaurant, pollastre a la catalana i formatges, i de postres, mató amb mel de la mateixa finca Mas La Plana.
Amb aquesta nova proposta de Família Torres i Julià Travel, els visitants internacionals podran viure una experiència enogastronòmica completa al cor del Penedès des de Barcelona, arribant-hi d’una manera ràpida i còmoda, sense complicacions.
L’activitat es pot contractar aquí