VI, GASTRONOMIA I NATURA

28 juliol 2022
Clean

Enoturisme a Família Torres

Viticultura i enologia; gastronomia, conservació de l'entorn natural i patrimonial, i un llegat històric i cultural que impulsa la creació continuada de noves propostes i experiències enoturístiques. 


Una selecció de propostes en què perdre-s'hi i trobar-s'hi més tard.


 

Centro de visitas de Familia Torres en Pacs del Penedès.

Centre de visites de Família Torres a Pacs del Penedès. 


Signature Wine Experiences

Dues experiències que parteixen de la intimitat i la relació directa amb el patrimoni vitivinícola i els vins més reconeguts de Família Torres. Una immersió en la identitat, els valors i la filosofia del celler:

•    Exclusive Wine Experience
L'experiència comença a la prestigiosa vinya Mas La Plana i amb un passeig entre les vinyes. Es va descobrint un terrer únic mentre s'arriba al Celler Waltraud on Família Torres conserva els seus vins més emblemàtics. Envoltat de botes, tastarà una selecció dels vins mes especials de Família Torres.

•    Legacy Wine Experience
Descobreixi com han influït la nostra història i la nostra tradició en el nostre vi mitjançant un recorregut personalitzat per la nostra prestigiosa vinya Mas La Plana. També visitarà el nostre celler on tastarà diferents varietats directament de bota, seguit d'un tast dels vins de l'Antologia Miguel Torres, el resultat del nostre patrimoni i 150 anys d'història. 

 

Extrayendo el vino de la barrica para poder catarlo en la Legacy Wine Experience.

Extracció del vi de la bota per poder tastar-lo en la Legacy Wine Experience. 

 

Benvinguts al Celleret

El binomi vi i gastronomia adquireix una nova dimensió en forma del nou restaurant al celler de Família Torres. Un espai elegant i acollidor on gaudir de la cuina de proximitat més bona, amb Montserrat a l'horitzó i un jardí que es fon amb la vinya de Mas La Plana als nostres peus.


Una extensió de la llar on deixar-se portar per una cuina de proximitat, que, a manera de tapes i plats d'autor, subratlla la identitat dels vins de Família Torres i el generós rebost terrenal i marítim com és el Penedès, tot configurant un tot perfecte que ens defineix: Paisatge, gastronomia i vi.
 

Terraza del Jardín Restaurante el Celleret, en Pacs del Penedès, con música en vivo.

 Terrassa del Jardí Restaurant el Celleret, a Pacs del Penedès, amb música en directe. 

 

La nostra llar, la vostra llar

Les nostres instal·lacions al cor del Penedès ofereixen un compendi d'activitats regulars, com també esdeveniments singulars on la cultura del vi abraça la cultura popular, que s'afegeixen a les experiències que s'han convertit en un referent de l'enoturisme de qualitat, premiades i reconegudes internacionalment.

El vi és un element clau en el desenvolupament de la cultura i un eix vertebrador de les dinàmiques socials.  Aquesta afirmació pren forma en una sèrie d'experiències que parteixen del vi per participar d'una comunió amb la cultura i la natura. Una perspectiva holística del vi en societat de la qual cal prendre'n bona nota.

The subscriber's email address.
No et perdis les novetats i ofertes de Familia Torres