PROPOSTES ENOTURÍSTIQUES DE FAMILIA TORRES

Família Torres intensifica les seves experiències enoturístiques a la Setmana Santa per oferir als visitants l'oportunitat de gaudir del vi, els paisatges i la gastronomia en un entorn idíl·lic. Situada a l'emblemàtica finca Mas La Plana, al cor del Penedès, el celler obre les seves portes a tots els públics per explicar al seva història i el seu compromís amb a viticultura regenerativa i la sostenibilitat, i mostrar el procés meticulós d'elaboració del vi.

Brindis al Jardí Restaurant El Celleret de Família Torres.
Les visites al celler es complementen amb tasts de vins guiats per experts o amb propostes d'harmonies per endinsar-se en l'art del maridatge i assaborir productes locals i receptes tradicionals. Dues experiències, ja sigui el maridatge de vins amb formatges o bé el maridatge amb una selecció de tapes, que cerquen les harmonies més bones per afinitat o contrast en un joc de gustos, aromes i textures.
De la mateixa manera, Família Torres ofereix les exclusives Signature Wine Experiences per tal de capturar l'essència natural i cultural del nostre entorn i oferir-la en una sèrie d'experiències noves que transcendeixen a allò que s'entén com enoturisme. Activitats singulars l'objectiu de les quals és comprendre i apreciar la terra des dels vins. L'empremta de l'experiència, la cura per l'entorn i el patrimoni històric que ens envolta. Activitats que inclouen la possibilitat de fer un tast directament de la bota amb un sommelier o un tast dels vins de la col·lecció Antología Miguel Torres, els més exclusius del celler: Milmanda, Mas La Plana, Reserva Real, Grans Muralles i Mas de la Rosa.

Tast directament de la bota, durant una visita de l'activitat Signature Wine Experience.
I per tal que l'experiència sigui completa, el celler disposa del Jardí Restaurant El Celleret, un restaurant selecte a peu de vinya distingit com a millor restaurant de celler en els Premis Vinari 2021. Un espai on poder gaudir d'una cuina mediterrània posada al servei del vi i elaborada amb productes de temporada i quilòmetre zero, perquè disposa del seu hort ecològic.
Als fogons, el xef Sergi Millet elabora amb mestratge una carta variada amb propostes que mariden a la perfecció amb el vi. Aquí, els comensals tenen la possibilitat de tastar l'àmplia gamma de vins -molts d'ells a copes- que Família Torres elabora al Penedès i a altres zones vitivinícoles de Catalunya i Espanya, com també a Xile i Califòrnia.
Per Setmana Santa, amb l'arribada del bon temps, el restaurant reprèn els concerts a l'aire lliure i s'estén a l'exterior, amb l'ocupació d'una terrassa i el jardí per tal que els comensals puguin gaudir de l'entorn natural i de les magnífiques vistes a la muntanya de Montserrat tot escoltant la música. Així, a partir del 16 d'abril i durant els caps de setmana fins al mes d'octubre, la música en viu tornarà a ser la protagonista dels dinars i els sopars a El Celleret.

Concert a l'aire lliure al jardí del restaurant El Celleret (Família Torres).