PROPOSTES ENOTURÍSTIQUES DE FAMILIA TORRES

29 març 2022

Família Torres intensifica les seves experiències enoturístiques a la Setmana Santa per oferir als visitants l'oportunitat de gaudir del vi, els paisatges i la gastronomia en un entorn idíl·lic. Situada a l'emblemàtica finca Mas La Plana, al cor del Penedès, el celler obre les seves portes a tots els públics per explicar al seva història i el seu compromís amb a viticultura regenerativa i la sostenibilitat, i mostrar el procés meticulós d'elaboració del vi.

Imatge
Brindis en el Jardín Restaurante el Celleret de Familia Torres.

Brindis al Jardí Restaurant El Celleret de Família Torres.

Les visites al celler es complementen amb tasts de vins guiats per experts o amb propostes d'harmonies per endinsar-se en l'art del maridatge i assaborir productes locals i receptes tradicionals. Dues experiències, ja sigui el maridatge de vins amb formatges o bé el maridatge amb una selecció de tapes, que cerquen les harmonies més bones per afinitat o contrast en un joc de gustos, aromes i textures.

De la mateixa manera, Família Torres ofereix les exclusives Signature Wine Experiences per tal de capturar l'essència natural i cultural del nostre entorn i oferir-la en una sèrie d'experiències noves que transcendeixen a allò que s'entén com enoturisme. Activitats singulars l'objectiu de les quals és comprendre i apreciar la terra des dels vins. L'empremta de l'experiència, la cura per l'entorn i el patrimoni històric que ens envolta. Activitats que inclouen la possibilitat de fer un tast directament de la bota amb un sommelier o un tast dels vins de la col·lecció Antología Miguel Torres, els més exclusius del celler: Milmanda, Mas La Plana, Reserva Real, Grans Muralles i Mas de la Rosa.

Imatge
Cata directamente de barrica, durante una visita de la actividad Signature Wine Experience.

Tast directament de la bota, durant una visita de l'activitat Signature Wine Experience.

I per tal que l'experiència sigui completa, el celler disposa del Jardí Restaurant El Celleret, un restaurant selecte a peu de vinya distingit com a millor restaurant de celler en els Premis Vinari 2021. Un espai on poder gaudir d'una cuina mediterrània posada al servei del vi i elaborada amb productes de temporada i quilòmetre zero, perquè disposa del seu hort ecològic.

Als fogons, el xef Sergi Millet elabora amb mestratge una carta variada amb propostes que mariden a la perfecció amb el vi. Aquí, els comensals tenen la possibilitat de tastar l'àmplia gamma de vins -molts d'ells a copes- que Família Torres elabora al Penedès i a altres zones vitivinícoles de Catalunya i Espanya, com també a Xile i Califòrnia.

Per Setmana Santa, amb l'arribada del bon temps, el restaurant reprèn els concerts a l'aire lliure i s'estén a l'exterior, amb l'ocupació d'una terrassa i el jardí per tal que els comensals puguin gaudir de l'entorn natural i de les magnífiques vistes a la muntanya de Montserrat tot escoltant la música. Així, a partir del 16 d'abril i durant els caps de setmana fins al mes d'octubre, la música en viu tornarà a ser la protagonista dels dinars i els sopars a El Celleret.

Imatge
Concierto al aire libre en el jardín del restaurante El Celleret (Familia Torres).

Concert a l'aire lliure al jardí del restaurant El Celleret (Família Torres).

Un espai elegant i acollidor on gaudir de la cuina de proximitat més bona, amb Montserrat a l'horitzó i un jardí que es fon amb la vinya de Mas La Plana als nostres peus.

The subscriber's email address.
No et perdis les novetats i ofertes de Familia Torres