Un llegat construït amb l'esforç de cinc generacions

1928

1928

Juan Torres inicia la destil·lació de vins i criança de brandis.

Naixement de productes
Innovacions en l’elaboració

1963

1963

Al terminar sus estudios de enología en Dijon (Francia), Miguel A. Torres, hijo de Miguel Torres Carbó y Margarita Riera, asume la dirección técnica de la bodega. Introduce la innovadora técnica de fermentación en frío y crea el primer Viña Sol (marca registrada en 1947).

Naixement de productes
Innovacions en l’elaboració

1964

1964

Miguel A. Torres introdueix ceps forans i inicia la plantació de cabernet sauvignon a la finca Mas la Plana, al Penedès, i de chardonnay, anys més tard, a la finca de l'Castell de Milmanda, a la Conca de Barberà. Es comença a utilitzar dipòsits d'acer inoxidable a l'elaboració dels vins.

Innovacions en l’elaboració

1970

1970

Primera anyada de Gran Coronas Etiqueta Negra de la finca Mas La Plana, elaborat majoritàriament amb cabernet sauvignon, que amb els anys es convertirà en el vi insígnia de la Família Torres.

Innovacions en l’elaboració

1980

1980

Nova etapa en l'elaboració de vins negres. Es milloren les tècniques d’elaboració de vins negres amb la millora dels processos de fermentació, treballant amb vins procedents de ceps el rendiment per hectàrea dels quals s’ha reduït i controlat. L’envelliment en roure es perfecciona realçant la importància dels tanins procedents dels raïms (vegetals) per sobre dels que provenen de la fusta.

Innovacions en l’elaboració