Millapoa

Millapoa és una càpsula en el temps. Les seves vinyes centenàries ubicades a la vall del Bío Bío són testimonis d'una història que va començar fa més de 100 anys i que volem explicar avui. Als inicis segle XIX els agricultors que treballaven incansablement aquesta terra van trobar al riu el seu gran aliat, només ell els permetia arribar als pobles més propers a comercialitzar el seu vi, el seu gran tresor.Mantenir el llegat de les tradicions això que ens fa sentir singulars. Cada raïm de raïm País és reflex de l'experiència dels que van començar aquest camí i que avui no estan amb nosaltres.

Valle Central. Chile
92 Punts
Tim Atkin UK
Cabernet Sauvignon
Chile
Millapoa
Origen

Al nas es troba una infinitat d'aromes que recorden el bosc xilè, infusions i fruits silvestres. A la boca és rústic, rugós,  marcat per la salada

Valle Central. Chile

Situat al cor de Xile, el Vall Central és la regió vitivinícola més extensa i emblemàtica del país. S’estén des de Santiago fins al sud de la regió del Maule, abastant una àmplia franja de terres fèrtils entre la serralada dels Andes i la serralada Costanera. El clima mediterrani, amb estius càlids i secs i hiverns suaus, juntament amb la influència dels rius i la diversitat de sòls, crea condicions ideals per al cultiu de la vinya.

La singularitat del Vall Central es reflecteix en la gran varietat d’estils i varietats que s’hi produeixen, destacant especialment el Cabernet Sauvignon, el Carmenère i el Merlot, així com vins blancs frescos i aromàtics. La combinació de tradició, innovació i una clara vocació exportadora ha situat el Vall Central com el motor de la indústria vitivinícola xilena i un referent internacional en la producció de vins de qualitat.

Document