Torres Brandy, la marca de brandi preferida pels bartenders segons Drinks International

Reconeixement / 2020 · 01 · 20

L’informe de marques de la revista britànica també situa El Gobernador entre els piscos més apreciats.

Torres Brandy s’erigeix com la marca de brandi preferida pels bartenders el 2020, segons l’informe anual de marques que ha publicat recentment Drinks International. Aquest brandi del Penedès de Juan Torres Master Distillers, la divisió de destil·lats de Família Torres, encapçala el rànquing dels brandis que avui són tendència (‘Top Trending Brands’) i de les marques que més es venen (‘Bestselling Brands’), confeccionat a partir d’una enquesta a més d’un centenar de bars considerats entre els millor del món.


En aquesta edició 2020, la revista britànica ha decidit modificar la categoria de brandi i excloure’n el cognac, que s’ha constituït com una nova categoria. Aquest canvi ha propiciat l’ascens a la primera posició de Torres Brandy, que ha estat present en aquest prestigiós informe des de fa set anys, escalant posicions any rere any. El 2019, va assolir el cinquè lloc dins de la categoria única de brandi i cognac que incloïa l’informe fins a aquesta edició. A la categoria de pisco, El Gobernador, de Juan Torres Master Distillers, és el pisco xilè més ben posicionat entre les marques que són tendència i les més venudes.

A l’informe 2020 de Drinks International, han participat 109 bars de 38 països diferents. El 34% d’establiments son d’Europa, el 25% d’Àsia i el 16% de Nord Amèrica. Els establiments participants són guanyadors o nominats en competicions mundials com "The World's Best 50 Bars" i "Tales of the Cocktail Spirits Awards", i això fa que aquest rànquing sigui un excel·lent indicador de les tendències de consum dels millors bars del món i un referent en el sector.

Drinks International Annual Brands Report 2020