Torres Brandy, entre els deu brandis i conyacs més apreciats pels millors bars del món, segons Drinks International

Reconeixement / 2016 · 03 · 01

Torres Brandy se situa, per segon any, entre les deu marques de brandi i conyac preferides pels bars i cocteleries punters de tot el món, segons Drinks International. El destil·lat que elabora Cellers Torres al Penedès brilla entre grans cognacs i passa de la desena a la setena posició de la llista ‘Best selling brands’, realitzada a partir d’una enquesta a 100 dels millors locals del món, prèviament seleccionats per la confecció del famós rànquing ‘The World’s 50 Best Bars 2016’ que publica aquesta revista britànica, referent al sector de begudes i espirituosos.

Amb cinc referències, entre elles un brandi pensat especialment per a cocteleria – Torres 15 -, Torres Brandy és l’única marca espanyola que ha aconseguit entrar al rànquing de Drinks International. A la llista ‘Top trending brands’, és a dir aquelles marques que prefereixen els consumidors i que no són necessàriament les més venudes en aquests bars, Torres Brandy millora també posicions i se situa al sisè lloc.

Segons publica la revista al número de gener, “és d’esperar que els brandis Torres continuïn escalant posicions en aquesta enquesta ja que cada vegada són més els bars espanyols i llatinoamericans que figuren entre els millors del món”. Així mateix, comenta que, “mentre que el conyac és fi i delicat i s’utilitza  en una sèrie de receptes clàssiques, l’estil més dolç i amb més fusta del brandi espanyol té el potencial de combinar perfectament amb gairebé qualsevol ingredient per a còctels”.  

La qualitat dels brandis de Cellers Torres ve avalada també pels reconeixements nacionals i internacionals que han obtingut algunes de les seves referències. Destaca especialment Jaime I, escollit Millor brandi del món als World Drinks Awards 2015; Millor brandi espanyol, amb doble medalla d’oro, a la San Francisco World Spirits Competition 2015; i, més recentment, Gran Or als premis CINVE 2016 – Concurs Internacional de Vins i Espirituosos.

 

Drinks International - Annual Report