San Valentín, el vi més romàntic dels Cellers Torres, es vesteix de blanc per al Dia dels Enamorats

Notícia / 2016 · 01 · 11

San Valentín dels Cellers Torres festeja el Dia dels Enamorats amb una edició especial; una estilitzada ampolla vestida de blanc, amb motius florals en or i dos cupidos amb copes de vi, icona de la marca. Si per dir-se San Valentí, patró dels enamorats, ja s’ha convertit en un clàssic per regalar el 14 de febrer, aquesta edició especial li confereix més elegància i sensualitat i és l’obsequi ideal per aquesta celebració.

El seu nom no és casual. Miguel Torres Carbó, 3a generació de la família Torres, va concebre aquest vi aromàtic per acompanyar els seus passejos i pícnics entre vinyes, i li va dedicar a la seva esposa, Margarita Riera, un 14 de febrer de fa pràcticament 60 anys.

San Valentín està elaborat amb varietats tradicionals blanques catalanes, principalment la parellada, que aporta delicadesa al vi. Procedeix de vinyes plantades a cotes altes, que afavoreixen la seva intensitat aromàtica i moderada graduació alcohòlica. És un vi blanc amb molta fruita, que marida especialment bé amb el marisc o el peix amb salsa dolça.