Premi internacional a Torres per la seva aposta per les energies renovables

Reconeixement / 2015 · 04 · 27

La revista britànica The Drinks Business celebra els Green Awards a Londres i premia Bodegues Torres per la seva aposta per les energies renovables

Cellers Torres ha estat premiada per la seva tasca mediambiental a la cinquena edició dels Green Awards, que atorga la revista britànica The Drinks Business, publicació de referència per als professionals del sector de las begudes a nivell mundial. Concretament, ha rebut el reconeixement ‘A la implementació d’energies renovables’ (The Renewable Energy Implementation Award), una nova categoria que patrocina Carbon Zero Consulting per premiar aquelles empreses que demostren haver reduït la seva petjada de carboni mitjançant l’ús d’energies renovables.

Per Miguel A. Torres, president de Cellers Torres i 4a generació: “Aquest premi és un reconeixement a l’esforç que estem realitzant per adaptar-nos al canvi climàtic, que té efectes evidents en la vinya ja que es tracta d’una planta extremadament sensible”. I afegeix: “Estem adaptant la viticultura i comprant terres a major altitud i latitud, però també intentem contribuir a minimitzar els seus efectes amb l’ús d’energies renovables”.