Màxim reconeixement a Mas La Plana i Perpetual de la família Torres a l’International Wine Challenge

Reconeixement / 2017 · 05 · 22

El vi Milmanda se suma al palmarès amb una medalla d’or

Mas La Plana 2012 i Perpetual 2014, dos dels vins més emblemàtics de la família Torres, obtenen la màxima distinció a l’International Wine Challenge 2017. Mas La Plana aconsegueix un doble reconeixement com a millor vi varietal (‘International Cabernet Sauvignon Trophy’) i millor vi regional (‘Penedès Cabernet Sauvignon Trophy’), mentre que Perpetual és escollit el millor vi negre del Priorat (‘Priorat Red Trophy’).

Mas La Plana, que neix de la finca homònima de 29 hectàrees al cor del Penedès, és, segons publiquen els organitzadors del certament al seu web, “un exemple impressionant  de cabernet sauvignon, amb fruita vibrant de grosella negra, notes mentolades i roure finament integrat”. A Perpetual, procedent de vinyes velles de carinyena i garnatxa plantades en pronunciades pendents de llicorella, el descriuen com “un exemple rodó i generós del Priorat, amb intensos fruits negres i notes de xocolata i nou moscada”. Els dos vins ja van ser distingits amb trofeus en anteriors edicions de l’International Wine Challenge.

Els trofeus són el major reconeixement que atorga l’International Wine Challenge a aquells vins que més destaquen en les seves diferents categories i que han rebut medalla d’or. A més de Mas La Plana 2012 i Perpetual 2014, Milmanda 2015 també ha aconseguit un or a la 34 edició d’aquest certamen, considerat un dels més reputats del món. Milmanda, el chardonnay més emblemàtic de la família Torres, neix de les vinyes que creixen a peu del Castell de Milmanda, a la Conca de Barberà.

L’International Wine Challenge ha premiat amb medalla d’or 72 vins de diferents denominacions d’origen espanyoles i ha concedit trofeus a 22 d’ells. Més de 15.000 referències de totes les regions vinícoles competien en aquest certamen, que reconeix les qualitats de cada vi mitjançant tastos a cegues per part d’un jurat format per més de 300 experts internacionals, entre Masters of Wine, sommeliers, distribuïdors, enòlegs i periodistes especialitzats.