La Carretera del Vi celebra la seva Festa de la Floració el 8 de juny al celler de Família Torres

Esdeveniment / 2019 · 04 · 16

El celler de la Família Torres a Pacs del Penedès és l’escenari escollit per celebrar, el proper 8 de juny, la Festa de la Floració de La Carretera del Vi, la Wine Road mediterrània que uneix l’interior del Penedès amb les costes del Garraf recuperant una  antiga via romana. Després de l’èxit de la primera edició, celebrada a Torre del Veguer el maig del 2018, l’associació torna a organitzar aquesta cita anual i itinerant per gaudir dels vins i caves més premium dels 13 cellers que conformen la ruta, maridats amb una proposta gastronòmica de primer nivell, experiències i música en viu.

Família Torres acollirà la segona edició de la Festa de la Floració i aprofitarà l’acte per inaugurar el nou espai gastronòmic del seu centre de visites, que comptarà amb una zona enjardinada al mig de la vinya amb vistes a la muntanya de Montserrat per oferir una experiència enoturística completa als visitants.

Des de les 6:30 de la tarda fins a la 1 de la matinada, els assistents gaudiran d’una gran festa que donarà la benvinguda a una de les èpoques més especials del món vitivinícola: la floració del cep. Participaran els cellers Mas Bertran, Rovellats, Parés Baltà, Colet, La Xarmada, Família Torres, Mastinell, Bodegues Pinord, Torreblanca, Viladellops, Torre del Veguer, Puig Batet i Hospital de Sitges, amb les seves referències més emblemàtiques, i s’oferiran experiències per gaudir de l’entorn i de la vetllada com visites al celler, passejades amb segway, beauty corner o zones de chill out, tot amenitzat amb música en directe.

El sopar-còctel anirà a càrrec de Mas Rabell, el restaurant de la Família Torres a Sant Martí Sarroca, que prepararà una variada proposta gastronòmica d’alt nivell per acompanyar els vins i caves del cellers de la wine road. La festa finalitzarà amb una sessió del DJ John Jacobsen (ex Pacha Ibiza) que s’allargarà fins a la matinada.

Les entrades de la segona edició de la Festa de la Floració es poden adquirir als cellers de La Carretera del Vi o a través dels portals d’Enoturisme Penedès i Time Out. El preu és de 60 euros.

https://www.torres.es/ca/experiencies/penedes/festa-de-la-floracio