Família Torres proposa experiències singulars per gaudir d’un estiu entre vinyes

Notícia / 2018 · 08 · 08

Família Torres ofereix un ampli ventall d’experiències enoturístiques durant els mesos d’estiu per descobrir el món del vi i viure la verema en primera persona. Durant el mes de setembre, el celler del Penedès brinda als seus visitants l’ oportunitat de participar en el moment més important per qualsevol cellerer, la collita de la preuada fruita que més tard es convertirà en vi, amb dues originals activitats que han estat premiades com “Millor esdeveniment enoturístic”.

Per a aquells que vulguin una experiència de verema en tota regla, el celler proposa ‘Dia de Verema’, una activitat ideal per a grups d’amics i famílies que, com el seu nom indica, consisteix en collir el raïm. Els participants coneixeran aspectes relacionats amb la vinya i la collita, i gaudiran d’un tast de vins del Penedès, acompanyats d’una selecció de productes de la zona. L’activitat es realitza a l’emblemàtica finca Mas La Plana.

Per als amants del vi que vulguin aprofundir en les varietats de raïm i el tast, ‘Del cep a la copa’ proposa un joc de pistes per identificar els diferents ceps i un posterior tast d’aquestes varietats, en fruit i en vi. Totes dues activitats finalitzen amb una visita al celler.

Un estiu entre vinyes

A més de les activitats de verema, Família Torres ofereix altres experiències singulars per a realitzar a l’estiu amb amics o família, que complementen la visita al celler. Tastos de vins emblemàtics i tastos directes de la bota, maridatge de vi amb formatges o pernil ibèric, son algunes de les propostes que ofereix el celler de Pacs del Penedès. Els enoturistes també poden visitar, amb reserva prèvia, els cellers de la Família Torres al Priorat, a la Conca de Barberà, a Costers del Segre i Vardon Kennett, el celler dedicat a l’ elaboració del seu vi escumós a l’Alt Penedès.

Una de les experiències que té una excel·lent acollida i que aquest any ha batut el rècord de participació és la que es celebra cada mes de juliol al celler: La Nit d’Estrelles, una singular experiència que combina vi, astronomia i música i finalitza amb un romàntic sopar sota les estrelles maridat amb vins de la Familia Torres.

 

Dia de Verema

Dates i horaris:

15/09  a les 10:30h (en català)

15/09 a les 16:00 (en castellà)

22/09 a les 10:30h (en castellà)

22/09 a les 16:00h (en català)

Preu: 35€

 

Del cep a la copa

Dates i horaris:

16/09  a les 10:30h (en català)

23/09 a les 10:30h (en castellà)

Preu: 45€

Aforament limitat. És necessari reservar amb antelació a través del telèfon o a l’e-mail reserves@torres.es