Família Torres proposa dues experiències singulars per viure la verema al Penedès

/ 2019 · 09 · 02

Família Torres torna a organitzar, durant el segon i tercer cap de setmana de setembre, les ja consolidades activitats de verema al seu celler de Pacs del Penedès. Així, els visitants tindran l’oportunitat de viure en primera persona un dels moments més importants en l’elaboració del vi amb les experiències ‘Matí de verema’ o ‘Del cep a la copa’, premiades per la prestigiosa revista Drinks International i la World Food Travel Association.

Matí de verema és una experiència pensada per a totes les edats per gaudir d’una tradició mil·lenària com és la verema, en ple contacte amb la natura. L’activitat consisteix en una visita al celler i un taller de verema a la finca Mas La Plana, on els participants aprendran a collir el raïm i descobrir curiositats sobre la viticultura. L’activitat finalitza amb un aperitiu a l’aire lliure amb productes de proximitat i un tast de dos vins de Família Torres.

Del cep a la copa és una experiència per als amants del vi que vulguin aprofundir en el coneixement de les varietats de raïm, tastant primer el fruit i després el vi elaborat amb aquella mateixa varietat per descobrir i reconèixer les seves propietats organolèptiques. Així doncs, es tastaran raïms de chardonnay, riesling, cabernet sauvignon, garnatxa i carinyena, i es compararan amb quatre vins de Família Torres: Sons de Prades, Waltraud, Mas La Plana i Salmos. Els participants completaran l’experiència amb una visita al celler i un dinar en el recentment inaugurat Jardí Restaurant El Celleret, el nou espai enogastronòmic del celler enmig de la vinya Mas La Plana, on poder gaudir d’una cuina mediterrània de proximitat harmonitzada amb vins de Família Torres.

Aquelles persones interessades a participar a les activitats de verema poden realitzar la reserva a través del web www.torres.es/ca/experiencies/penedes o sol·licitar més informació contactant amb el departament de reserves al 938177330 o reserves@torres.es.

Activitats de verema:

Matí de verema:  

14/09 de 10.30h a 13h (en català)

21/09 de 10.30 a 13h (en castellà)

Preu: 38€

 

Del cep a la copa:

15/09 de 11h a 15h (en català)

22/09 de 11h a 15h (en castellà)

Preu: 58€

*Imprescindible reserva prèvia a través del web www.torres.es/es/experiencias/penedes o contactant amb el departament de reserves al 93 817 7330 o reserves@torres.es.