Família Torres col·labora en la fabricació de material sanitari amb impressió 3D

Notícia / 2020 · 04 · 02

Família Torres s’uneix a la comunitat de “makers” del Penedès i utilitza les seves impressores 3D per fabricar exclusivament material per al personal sanitari dedicat a la lluita contra el Coronavirus. El celler familiar col·labora així amb una iniciativa ciutadana organitzada a través de Telegram, sota el nom CV19_FAB_Vilafranca, que també aglutina a altres empreses i institucions de la comarca amb tecnologia 3D i que compta amb el suport de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès i de la policia local per a la distribució de les peces fabricades. 

Família Torres s’encarrega de produir protectors facials, concretament els arcs que sostenen la pantalla protectora. Des del dijous passat, el celler ha fabricat més de 150 arcs i està col·laborant en l’assemblatge. Aquests materials es destinen a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès i altres centres de la comarca com el centre ocupacional de persones amb discapacitat Mas Albornà i residències d’avis, així com a hospitals i centres sanitaris d’altres zones en funció de les peticions rebudes a través de Telegram.

Durant la Setmana Santa, alguns col·laboradors de Família Torres continuaran amb la fabricació d’aquests components des de casa seva ja que el celler estarà tancat per vacances. Passat aquest període, es reprendrà l’activitat al celler mantenint els estrictes protocols de seguretat establerts d’acord amb les recomanacions de les autoritats sanitàries en aquelles àrees on el teletreball no és de possible aplicació, per tal de minimitzar el risc de contagi i protegir la salut dels col·laboradors i proveïdors.

La voluntat de Família Torres és seguir col·laborant en la lluita contra el Coronavirus amb aquesta i altres accions que anirà realitzant mentre duri la pandèmia, sumant-se així a les nombroses iniciatives de suport al personal sanitari per part del sector empresarial i particulars.