Cellers Torres s’implica per segon any amb La Marató de TV3

Esdeveniment / 2015 · 11 · 12

El Centre de Visites de Pacs del Penedès oferirà un ampli ventall d’activitats per a totes les edats el proper 28 de novembre 

Cellers Torres torna a participar, a través de la seva Fundació i per segon any consecutiu, amb La Marató de TV3 i organitza el proper dissabte, 28 de novembre, de les 11h a les 19:30h, al Centre de Visites de Pacs del Penedès, una gran jornada solidària, en un ambient festiu i familiar amb música en directe i activitats per a tots els públics. Els diners que es recaptin aniran destinats íntegrament a La Marató de TV3, que aquest any està dedicada a la diabetis i l’obesitat, les malalties metabòliques més freqüents a Catalunya.

Les activitats són moltes i variades i inclouen tallers de maridatge, cursos d’iniciació al tast, tastos de vins monovarietals i escumosos, maridatges de vins amb sushi, formatges o pernils i tallers infantils per descobrir el món de la vinya i el vi, entre d’altres. Els preus van des dels 6 als 30 euros i les places són limitades. Les reserves a aquestes activitats ja es poden realitzar a través del web www.clubtorres.com.

Els visitants també podran degustar vins i tapes al llarg de tot el dia, comprar llibres de segona mà, participar en el sorteig de nombrosos premis i gaudir de l’actuació castellera dels Castellers de Vilafranca, la Colla Jove, els Xicots i els Falcons, que donarà el tret de sortida a aquesta jornada solidària en què col·laboren una cinquantena d’empreses i entitats.

L’accés a les instal·lacions és gratuït. Per facilitar el desplaçament dels visitants, s’habilitarà un servei gratuït d’autobús des de l’estació de Vilafranca (C/Comerç 22) al Centre de Visites de Torres a Pacs del Penedès. Els horaris de sortida dels autobusos cap a Pacs seran a les 11h i a les 13:30h i els de tornada cap a l’estació seran a les 14:30h i a les 20:00h.

L’any passat, més de 500 persones van participar en la jornada solidària organitzada pels Cellers Torres en el marc de la Marató de TV3, i l’import aconseguit va superar els 4.000 euros.

Empreses i entitats col·laboradores: Grupo Montextil, J. Rius, ISS, Font d’Or, Cafès Novell, Cal Cassoles, Colla Jova de Vilafranca, Creu Roja, Cudié, Autocars Dotor, Falcons de Vilafranca, Frit Ravich, Gràfiques MB, Koala, Mallol Càtering, Mas Albornà, Mitjans, Moixa, Espai, Pedial, Pellisa Ràfols, Procrea, Stoelzle, Xerigots, Xicots de Vilafranca, Fusteria Albareda, El 3 de vuit, Castellers de Vilafranca, La Vinya de Pacs, Capa Negra, Kan Bakus, Lost Frequency, Vile, Ràdio i Televisió Vilafranca – Penedes, Escola de Música de l’Alt Penedès, El Racó de la Calma, Plana Rodona, Fundació Port Aventura, Selecte Sopars i Còctels, Plameca, Munich Sports, Masia Cal Fuster, Black Crown, Vodafone, Restaurant La Garrofa, Restaurant La Posada, Grill, Punto Blanco.