Cellers Torres organitza al setembre les seves activitats premiades de verema

Notícia / 2017 · 08 · 27

Cellers Torres ofereix un any més, durant el mes de setembre, activitats per viure de prop la verema, el moment de l’any més important per un celler. Davant l’èxit de participació de l’any passat, el celler familiar de Pacs del Penedès repeteix les experiències ‘Matins de verema’ i ‘Del cep a la copa’, premiades com ‘Millor esdeveniment enoturístic’ al Wine Tourism Challenge 2017 organitzat per la revista Drinks International, i amplia els dies de celebració.

‘Matins de verema’ és una activitat pensada per a tots els públics que consisteix, com el seu nom indica, en participar en una verema. Els visitants, després d’una explicació sobre el procés de maduració del cep i l’elaboració del vi, veremaran el raïm per després tastar vins elaborats amb les varietats que han recollit. L’experiència també inclou un esmorzar típic català i una visita al celler. ‘Matins de verema’ tindrà lloc els dies 16 i 23  de setembre en català i els dies 17 i 24 en castellà, de 10:30h a 13h.

‘Del cep a la copa’ es dirigeix a aquells enoturistes que volen aprofundir en el coneixement de les diferents varietats; consisteix en un tast de diferents tipus de raïms i de vins elaborats amb aquestes varietats per identificar sabors del fruit del vi. L’experiència conclou amb un aperitiu i una visita al celler. ‘Del cep a la copa’ tindrà lloc el dia 16 de setembre en català i el 23 en castellà, de 16h a 18:30h.

Les places per les dues activitats són limitades i es requereix reserva prèvia a través del telèfon 93 817 75 68 o via mail a reserves@torres.es