Medalles per als Habitat de Torres al Premi Internacional MUNDUS VINI BioFach 2014

Reconeixement / 2014 · 02 · 11

Els vins ecològics del Grup Torres han estat guardonats amb les medalles Or i Plata a la cinquena edició del Premi Internacional MUNDUS VINI Biofach 2014, el certamen internacional de referència per als vins ecològics celebrat a Alemanya. Habitat blanc, de garnatxa blanca i xarel·lo, ha obtingut la medalla d’Or mentre que al seu homònim negre, de garnatxa i syrah, li ha estat concedida la medalla de Plata.

Els premis s’han anunciat oficialment avui en el marc de la fira de productes orgànics Biofach, que té lloc aquests dies a la ciutat alemanya de Nuremberg. Un jurat internacional independent format per més de 50 enòlegs, sommeliers, periodistes i marxants de vi ha estat el responsable de tastar i puntuar els vins presentats. El Premi Internacional del Vi Ecològic MUNDUS VINI Biofach reuneix vins d’arreu del món i té com a objectiu fomentar l’elaboració i consum dels vins ecològics i la seva qualitat.

Per a Torres, aquests distintius suposen el reconeixement a la seva tasca i esforços, un any després del llançament dels Habitat. Aquests vins van començar a conrear guardons fins i tot abans de la seva comercialització, rebent a principis del 2013 el Best Green Launch de la prestigiosa revista britànica The Drinks Business.