Jaime I de Torres guanya el premi al millor brandi del món als World Drinks Awards 2015

Reconeixement / 2015 · 04 · 09

Els brandis de Cellers Torres continuen recollint reconeixements internacionals. Jaime I ha estat escollit el millor brandi del món als prestigiosos premis World Drinks Awards 2015, anunciats per TheDrinksReport.com en una cerimònia celebrada a Londres el passat mes de març.

Segons la nota de tast publicada en aquest mitjà digital de referència al sector de las begudes: “Aquest intens i aromàtic brandi espanyol presenta una deliciosa dolçor en nas, amb aromes de raïm i espècies que afegeixen singularitat a la típica influència de la barrica al paladar. El final està dominat per notes de vainilla i caramel i molt de roure, i també de panses”. 

El jurat dels World Drinks Awards, que se celebren des del 2007 i que contemplen actualment 13 tipus diferents de begudes alcohòliques, està format per un ampli panell d’experts i professionals del sector, restauradors i periodistes. Els World Brandy Awards es divideixen a la vegada en dues categories: el premi al brandi amb millor sabor, concedit aquest any a Jaime I, i amb el millor disseny.

Aquest brandi de Torres ha resultat també guanyador recentment d’una altra competició celebrada a l’altre costat de l’Atlàntic. La San Francisco World Spirits Competition, en la seva 15a edició, ha escollit Jaime I com el Millor brandi espanyol i li ha concedit una doble medalla d’or, la màxima distinció. En aquest certamen, uns altres dos brandis de Torres, Torres 20 y Torres 10, han estat distingits amb una medalla d’or i una doble medalla d’or respectivament.