Fransola 2014 de Cellers Torres, millor sauvignon amb bóta del món segons el Concours Mondial du Sauvignon

Reconeixement / 2015 · 06 · 04

Fransola 2014 de Cellers Torres ha estat guardonat com el millor sauvignon amb bóta en el prestigiós Concours Mondial du Sauvignon, que ha celebrat recentment la seva sisena edició a la regió italiana de Friuli Venezia Giulia, amb la participació de 816 vins de 20 països diferents

Aquest vi DO Penedès ha obtingut la major puntuació de la seva categoria i ha rebut el Trofeu Especial, una distinció que corona, segons els organitzadors, l’excel·lència dels vins provinents del sauvignon blanc en cada categoria.

El premi al millor sauvignon amb bóta per a l’anyada 2014, que estarà disponible a partir del mes de juliol, se suma així als reconeixements que Fransola ha obtingut al llarg dels anys. L’anyada 2013 va aconseguir la medalla d’or a la cinquena edició d’aquest mateix certamen i va obtenir puntuacions per sobre dels 90 punts sobre 100 en diverses guies vinícoles espanyoles de referència.

El Concours Mondial du Sauvignon, celebrat per primera vegada fora de França, és un certamen amb vocació internacional que reuneix als professionals del sector per donar a conèixer les grans vinyes de sauvignon del món. Els vins es classifiquen segons el tipus de vi, anyada i origen. El jurat està format per uns 60 tastadors de deu països diferents.