Champagne Lanson, ara a Espanya amb Torres

Notícia / 2014 · 02 · 05

El Grup Torres és el nou distribuïdor exclusiu a Espanya de Lanson, els xampanys de gama premium apreciats a nivell internacional pel seu inconfusible caràcter afruitat, força i frescor, els tres pilars que caracteritzen l’estil únic de Lanson

Elaborats per un dels cellers històrics més prestigiosos de la regió de Champagne, a Reims, són espumosos en què predomina, en la seva majoria, la varietat pinot noir, conferint-los cos i estructura, mentre que la chardonnay aporta elegància, delicadesa i complexitat aromàtica. S’elaboren seguint el mètode tradicional de Champagne des de fa més de 250 anys, sense fermentació malolàctica, una tècnica que permet preservar tota l’acidesa natural del raïm i exaltar, alhora, les aromes de fruita i la frescor i vivacitat del xampany. Són precisament aquestes característiques úniques, a més d’un temps de criança superior a l’habitual, les que fan que aquests vins siguin considerats veritablement excepcionals.

Maison Lanson està present en els cinc continents i és especialment forta al Regne Unit, on el seu rosat Rosé Label és líder en vendes. Va ser fundada el 1760 per Francois Delamotte, però el 1810 va passar a ser propietat de Jean-Baptiste Lanson, que li va donar el nom. Ja en el segle XIX era un dels cellers més famosos en convertir-se en proveïdor oficial de tres de les cases reals més importants d’Europa: Suècia, Espanya i Anglaterra.

Torres distribueix a l’Estat espanyol cinc de les referències més importants de Lanson: Black Label, Rosé Label, Extra Age Brut, Extra Age Rosé i Extra Age Blanc de Blancs.