Cellers Torres llança el primer bar de vins itinerant per arribar a nous consumidors

Notícia / 2015 · 05 · 28

‘The Torres Wine Tour’ viatjarà a festivals, fires i altres esdeveniments per oferir una alternativa de consum atractiva i de qualitat

Cellers Torres llança una original i innovadora iniciativa per apropar el vi a nous consumidors, portant-lo a espais de consum generalment aliens a aquest tipus de beguda. Es tracta del primer bar de vins itinerant d’un celler a Espanya que, amb el nom de ‘The Torres Wine Tour’, recorrerà aquest estiu diferents ciutats per assistir a festivals musicals, fires, cites gastronòmiques i altres esdeveniments, oferint als assistents una alternativa de consum de qualitat.

‘The Torres Wine Tour’ es presenta en dos formats: la versió sobre rodes, un ‘wine truck’ o furgoneta de vi customitzada, i la versió contenidor, amb major capacitat i pensada especialment per als grans festivals de música, creant un espai atractiu i modern on gaudir d’una copa de vi d’una manera informal i desenfadada. Per al ‘wine truck’, Torres ha escollit una carismàtica furgoneta Citroën HY del 1964 i se suma així a la nova corrent de les ‘food trucks’ que triomfa a Estats Units des de fa dècades i que s’està imposant a l’Estat espanyol.

Amb ‘The Torres Wine Tour’, Torres mostra la seva capacitat creativa i innovadora d’acord amb les tendències més actuals. Entre els principals avantatges d’aquesta iniciativa hi ha la versatilitat, la senzillesa i la possibilitat d’oferir una selecció de vins allà on s’estimi, a més de ser un aparador perfecte per donar a conèixer la marca i difondre la cultura del vi.