Cap de setmana de vi i cinema a Sitges de la mà de Torres

Esdeveniment / 2014 · 09 · 06

Torres s’ha bolcat en Sitges aquest cap de setmana, amb el patrocini del Sitges - Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya i la Festa de la Verema.

Els Cellers Torres van patrocinar, juntament amb el Port de Sitges – Aiguadolç, el sopar d’inauguració del Festival que es va fer divendres 3 d’octubre, al vespre, i on van assistir unes 700 persones, entre les que hi havia artistes de renom com Hugo Silva, Franco Nero, Gabino Diego, Judith Mascó, Manuela Velasco o Àlex de la Iglesia.

Per altra banda, la 53a Festa de la Verema i la Mostra de Vins, que organitza Foment de Turisme de Sitges i l'Agència de Promoció Turisme de Sitges, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sitges, va comptar, com és habitual, amb el patrocini dels Cellers Torres. L’actriu Silvia Marsó va ser l’encarregada de donar el tret de sortida, dissabte 4 d’octubre, a aquesta festivitat dedicada al vi i a les tradicions catalanes amb un pregó en el que va rememorar la primera vegada que, de petita, va visitar Sitges durant la festa major i el seu contacte amb el món del vi després d’interpretar a l’esposa del propietari d’un gran grup vinícola en una sèrie espanyola.

Els actes centrals de la festa van tenir lloc diumenge, amb el tradicional concurs de trepitjadors de raïm amenitzat per l’actor Pep Plaza, on va participar una representació de noruecs, país a què estava dedicada l’edició d’aquest any de la Festa de la Verema.