La Fundació Família Torres celebra el dijous, 20 de novembre, a les 19:30h, un tast solidari dirigit per Mireia Torres, directora de la fundació i membre de la cinquena generació de Família Torres. La recaptació es destinarà íntegrament a la Fundació CATELA, Associació d’Afectats d’ELA –Penedès Garraf–, que té com a objectiu sensibilitzar a la població i recaptar fons per a la investigació d’aquesta malaltia degenerativa.
L’activitat tindrà lloc al celler original de Família Torres al carrer Comerç, l’emblemàtica Nau Alfons XIII, i consistirà en una degustació de 4 vins ecològics del Penedès, acompanyats d’una selecció d’embotits Mallart. De Família Torres, es tastaran dos dels vins elaborats amb varietats ancestrals recuperades pel celler: Clos Ancestral Blanc, un vi elaborat majoritàriament amb la forcada, plantada a la finca Mas Palau, i Clos Ancestral, que inclou en el cupatge la moneu, plantada al Castell de la Bleda.
Per part de Jean Leon, es tastaran els vins de finca Jean Leon Vinya Gigi Chardonnay, un monovarietal de chardonnay que prové d’una vinya plantada a la finca el 1967 pel seu fundador, i Jean Leon Vinya Le Havre, elaborat amb cabernet sauvignon i cabernet franc, que prové d’una vinya plantada el 1968 també per Jean Leon.
El tast té un preu de 20€. Tota la recaptació es destinarà a la Fundació CATELA.
TAST SOLIDARI PER A LA FUNDACIÓ CATELA
Localització: Nau Alfons XIII (carrer del Comerç 21. Vilafranca del Penedès)
Dia: dijous, 20 de novembre
Hora: 19:30h
Preu: 20€
Inscripcions aquí.