Família Torres organitza activitats de verema al Penedès aquest setembre

01 agost 2023

Un any més, Família Torres prepara un cap de setmana ple d’experiències dedicades a la verema per viure en primera persona una de les èpoques més especials per a qualsevol celler. Serà el 2 i 3 de setembre a l’emblemàtica finca Mas La Plana, a Pacs del Penedès, i la proposta inclou tres experiències enoturístiques que submergeixen els visitants en el fascinant món del vi, des del moment de la collita fins al tast dels vins, on cada pas del procés es converteix en una oportunitat per aprendre i gaudir de la màgia de les vinyes i el vi.

Pícnic i verema en família és una experiència enoturística per gaudir-la en família, grans i petits, que transmet la passió pel vi i la cultura vitivinícola d’una manera divertida i enriquidora. Se celebra tant dissabte com diumenge a les 10 del matí i consisteix en un pícnic a la vinya amb embotits i formatges artesans de proximitat, harmonitzats amb vins de Família Torres, i un taller de verema per viure aquesta tradició vitícola mil·lenària en primera persona. L’activitat finalitza amb una visita al celler i un tast de dos dels seus vins.

L’activitat Del cep a la copa, que es fa dissabte a les 6 de la tarda, és una experiència pensada per aprofundir en les varietats de raïm i en els vins que s’obtenen a partir d’aquestes varietats, tot gaudint de la vinya en aquesta època tan especial. Durant una passejada per la vinya, els visitants participaran en un joc per identificar diferents tipus de raïm, coneixeran el procés d’elaboració i envelliment dels vins de Família Torres durant la visita al celler, i posaran a prova els sentits en un tast de quatre varietats de raïm i quatre vins elaborats amb aquestes mateixes varietats.

Dissabte al vespre, a les 20.30h, Família Torres celebra el Sopar de verema entre vinyes per gaudir de la gastronomia, els vins, la música i el paisatge del Penedès en temps de verema. El sopar còctel es fa al Jardí Restaurant El Celleret, ubicat a la mateixa finca Mas La Plana, amb una proposta gastronòmica del xef Sergi Millet creada amb productes de temporada i proximitat, buscant les millors harmonies amb els vins que elabora Família Torres arreu del territori. La vetllada estarà amenitzada amb música en directe a ritme de rumba.

Per participar a les experiències de Família Torres, cal reservar plaça amb antelació a través del web www.torres.es o contactant el departament de reserves al telèfon 938177330 o al mail reserves@torres.es.

 

Pícnic i verema en família

Dies: Dissabte 2 de setembre (en català) i diumenge 3 de setembre (en castellà)

Hora: 10h

Preu: 45€

Reserves aquí.

 

Del cep a la copa

Dia: Dissabte 2 de setembre (en català)

Hora: 18h

Preu: 48h€

Reserves aquí.

 

Sopar de verema

Dia: Dissabte 2 de setembre

Hora: 20:30h

Preu: 70€ (disponible menú infantil)

Reserves aquí.